13 rejtély letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A tudománynak tudnia kell, mit nem tud – itt kezdődik a bölcsessége. És itt kezdődik a megújulásának lehetősége is. Életünket olyan természeti jelenségek, folyamatok övezik, amelyeket nem értünk, amelyekre pillanatnyilag nincs érvényes magyarázata a természettudománynak. Nemcsak a placebo-hatás oka vagy az univerzum előttünk ismeretlen 96%-át kitevő "sötét anyag", nemcsak a szupernóvák viselkedése vagy a földönkívüliek üzeneteként értelmezhető "Hűha!"-jel, amit egyetlenegyszer sikerült elcsípnünk az űrből – de az érthetetlen anomáliák között kell számon tartanunk életünk legalabvetőbb jelenségeit is, amilyen a halál és a szex. Sőt: maga az élet is e retélyek egyike.

Michael Brooks, a New Scientist szakírója sokatmondóan a babonás jelentésű 13-as számot választotta: épp ennyi a könyvében feltárt anomáliák száma – azoké a problematikus jelenségeké, amelyeket a tudomány ma még nem tud megmagyarázni. Brooks könnyűtollú, elegáns stílusú író – az ő leírásában a laikusok is átláthatnak a tudományos problémák lényegén. Világosan megnevezi korunk legnagyobb tudományos anomáliáit, és ugyanilyen tiszta képet ad a hozzájuk kapcsolódó kísérletekről és vitákról is. A könyv fejezetei a fizikától és a kozmológiától a biológián át vezetnek el egészen a tudomány misztikusabb rétegéig. A szerző megismerteti olvasóit az anomáliák tudománytörténeti hátterével is, hogy bemutassa, hogyan vezethetnek el ezek a problematikus jelenségek egy újabb tudományos forradalomig. A természettudósok is egyetértenek abban, hogy ha az e könyvben tárgyalt anomáliákra valaha is lesz megoldás, az paradigmaváltást fog előidézni az emberi élet, az univerzum – a teremtés értelmezésében.

Michael Brooks élénk hangnemével, bőven adagolt humorával kiválóan megfelelteti könyvét az olvasók legnehezebb elvárásának: egyszerre szórakoztató és tudományos, egyszerre hiteles és izgalmas olvasmány.
A Könyv Magyarul!


Letöltések 13 rejtély ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 13 rejtély ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  302
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  400 gr
  ISBN:
  9789633040294
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2010
  Árukód:
  2214483 / 1070225
  Sorozat:


  TAGS:
  Online 13 rejtély ebook, könyvet 13 rejtély FB2, Download 13 rejtély PDF , Download 13 rejtély MOBI, Online 13 rejtély könyvet, ingyenes letöltések 13 rejtély IPhone, Online könyvet 13 rejtély PDF, ingyenes 13 rejtély DJVU, ingyenes letöltések 13 rejtély TXT, letöltések 13 rejtély RTF, Online 13 rejtély FB2 , e-könyvet 13 rejtély letöltések TXT, ingyenes 13 rejtély letöltések könyvet, e-könyvet 13 rejtély download MOBI, letöltések 13 rejtély IPad, olvas 13 rejtély MOBI, olvas 13 rejtély DOC, ingyenes 13 rejtély AWZ, Download e-könyvet 13 rejtély iPad , ingyenes 13 rejtély DJVU, Download 13 rejtély e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 13 rejtély DVD, olvas 13 rejtély TXT, Book 13 rejtély letöltések DJVU, 13 rejtély letöltések könyvet ingyenes, 13 rejtély letöltések könyvet pdf ingyenes, 13 rejtély pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 13 rejtély pdf ingyenes, 13 rejtély letöltések könyvet epub ingyenes, 13 rejtély ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply