2221 – Szigorúan szabados viszonyok letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Európa, 2221. – Az elmúlt évszázadokban újra megjelent, és sebesen elterjedt egy ősi eredetű társadalmi forma, a Matriarchátus. Ennek köszönhetően a kétszáz éve már kiszorulni látszó európai őslakosok újra benépesítik a kontinenst, sőt megkezdődött új kirajzásuk. Az évszázadok során a matriarchata berendezkedés alapértékké vált, és már csak tankönyvekből, vagy a kisebbségi gettóként létező, lenézett lakónegyedek révén ismerik a ,,régi, páros világot". A rendszer által eltartott nép élvezheti a stabil megélhetést, a szórakozást, a szexuális szabadosságot, cserébe csak néhány egyszerű szabályt kell betartania.De a matriarchata szövetségek által uralt új világrend tényleg szilárd? Szétfeszítik-e az itt-ott keletkező repedések, vagy rugalmasan alakul, s alkalmazkodik? Kik dolgoznak érte, és kik ellene? A matriarchátus szabályaihoz igazodóan átrendezett Bécsben egy fiatalember a saját bőrén tapasztalja meg a kérdés valódiságát. Elpuhította a rendszer, amit kiszolgál és nagyra tart. Származásának köszönhetően magasra jutott, megvan mindene. De feltűnik egy lány, aki sok mindent megváltoztat. A véletlen küldte, vagy hátsó szándékok munkálnak? Ráadásul egy olyan év közeledik, melyet a matriarchátus urai legszívesebben kihagynának a naptárból.Sokan szeretünk párkapcsolati témákról beszélgetni. Ebbe a beszélgetésbe kapcsolódik be a könyv, hisz párbeszédein át az olvasóval is beszélget, új szemszögből feszegetve ismerős témákat. Bonyolult viszonyok szövedékébe gabalyodhatunk bele ebben a párkapcsolati utópiában, a szereplőkkel együtt latolgatva férfi(ak) és nő(k) ideális együtt élésének lehetőségeit, azt, hogy mi az elfogadott és normális, és bízva abban, hogy mindenkinek létezik a számára legjobb lehetőség. "Egy bátor könyv. … egy író álma, amiben nincsen semmi álomszerű, nagyon is valóságos, már-már szociologikus, jól formált szöveg." — Kelecsényi Lászó, író, egyetemi oktató"… egy jövőbeli elképzelt társadalomban a jelenlegi társadalom hibái továbbra is jelen vannak (legfeljebb más formában), és ahol kiderül, hogy az emberiség legnagyobb problémája maga az ember, az ő gyarlóságaival. Mindezt azonban élvezetesen, kalandosan, izgalmasan fogalmazza meg, és az is jól szórakozhat, aki csak a sorokat akarja olvasni, meg az is, aki a sorok között is." — Sasné Grósz Annamária, olvasó"…bevallom, engem nagyon magával ragadott a modern matriarchátus gondolatkísérlete. … És bár a könyv egy utópisztikus rendszerről szól, lépten-nyomon felfedezhetők áthallások jelenlegi társadalmunk férfi-női viszonyai (és mozgalmai) kapcsán." — Dr. Kovács Barna, olvasóA Könyv Magyarul!


Letöltések 2221 – Szigorúan szabados viszonyok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 2221 – Szigorúan szabados viszonyok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789638808790
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712872 / 8136115
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online 2221 – Szigorúan szabados viszonyok ebook, könyvet 2221 – Szigorúan szabados viszonyok FB2, Download 2221 – Szigorúan szabados viszonyok PDF , Download 2221 – Szigorúan szabados viszonyok MOBI, Online 2221 – Szigorúan szabados viszonyok könyvet, ingyenes letöltések 2221 – Szigorúan szabados viszonyok IPhone, Online könyvet 2221 – Szigorúan szabados viszonyok PDF, ingyenes 2221 – Szigorúan szabados viszonyok DJVU, ingyenes letöltések 2221 – Szigorúan szabados viszonyok TXT, letöltések 2221 – Szigorúan szabados viszonyok RTF, Online 2221 – Szigorúan szabados viszonyok FB2 , e-könyvet 2221 – Szigorúan szabados viszonyok letöltések TXT, ingyenes 2221 – Szigorúan szabados viszonyok letöltések könyvet, e-könyvet 2221 – Szigorúan szabados viszonyok download MOBI, letöltések 2221 – Szigorúan szabados viszonyok IPad, olvas 2221 – Szigorúan szabados viszonyok MOBI, olvas 2221 – Szigorúan szabados viszonyok DOC, ingyenes 2221 – Szigorúan szabados viszonyok AWZ, Download e-könyvet 2221 – Szigorúan szabados viszonyok iPad , ingyenes 2221 – Szigorúan szabados viszonyok DJVU, Download 2221 – Szigorúan szabados viszonyok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 2221 – Szigorúan szabados viszonyok DVD, olvas 2221 – Szigorúan szabados viszonyok TXT, Book 2221 – Szigorúan szabados viszonyok letöltések DJVU, 2221 – Szigorúan szabados viszonyok letöltések könyvet ingyenes, 2221 – Szigorúan szabados viszonyok letöltések könyvet pdf ingyenes, 2221 – Szigorúan szabados viszonyok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 2221 – Szigorúan szabados viszonyok pdf ingyenes, 2221 – Szigorúan szabados viszonyok letöltések könyvet epub ingyenes, 2221 – Szigorúan szabados viszonyok ePub könyvet letöltések ingyenes.