30 nap a rajtig letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Spartan Race alapítója ezúttal egy teljes 30 napos edzéstervvel és étrenddel járul hozzá, hogy felkészülj a versenyre – akár először állsz rajthoz, akár csúcsteljesítményre vágyó, harcedzett sportoló vagy.
Joe De Sena úgy alkotta meg a Spartan Race-t, hogy a résztvevők minden területen megmérettessenek: kitartásból, erőből, állóképességből, gyorsaságból és atletikusságból is vizsgázniuk kell. Védjegyének számító, megalkuvást nem tűrő hozzáállása forradalmasította az állóképességi versenyek világát, és milliókat ösztönzött arra, hogy fizikálisan és mentálisan is a csúcsra törjenek. Ebben a kötetben De Sena pontról pontra mutatja be a módszerét, s minden eszközt megad olvasóinak, hogy sikerrel vegyék az akadályokat a pályán – és az életben egyaránt. A könyvben bemutatja:
o az akadályok típusait és a Spartan Race verseny alapjait,
o a 30 napos edzéstervet a regenerációs időszakkal együtt,
o 29 spártai receptet,
o 12 új spártai elitmódot,
o 9 spártai hősfokozatú edzést.

,,Joe De Sena egy valódi forradalmár… Műve kötelező olvasmány mindenkinek, aki le akarja küzdeni a verseny és az élet adta akadályokat."
Dean Karnazes, ultramaratonista, az Ultramarathon Man című könyv szerzője

,,Ha kitennének egy lakatlan szigeten, és azt mondanák, 30 napom van rá, hogy olyan fitt legyek, amennyire csak tudok, egyetlen eszközt kérnék: Joe De Senae könyvének egy példányát."
Ben Greenfield, BenGreenfield Fitness.com

,,Joe De Sena a szívósság mintaképe, és most megmutatja neked,
hogy te is sokkal többre vagy képes, mint gondolod."
Angela Duckworth, a Grit: The Power of Passion and Perseverance című könyv szerzője

Joe De Sena a Spartan Race alapítója és vezérigazgatója. Egy alkalommal egyetlen hét leforgása alatt teljesítette a Badwater ultramaratont, a Lake Placid-i Ironmant és egy 160 kilométeres vermonti terepfutást.
John Dur ant a The Paleo Manifesto szerzője, és a Wild Ventures nevű, egészséges életmódot támogató csoport alapítója.
A Könyv Magyarul!


Letöltések 30 nap a rajtig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 30 nap a rajtig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  244
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  288 gr
  ISBN:
  9786158031783
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711163 / 1172174
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online 30 nap a rajtig ebook, könyvet 30 nap a rajtig FB2, Download 30 nap a rajtig PDF , Download 30 nap a rajtig MOBI, Online 30 nap a rajtig könyvet, ingyenes letöltések 30 nap a rajtig IPhone, Online könyvet 30 nap a rajtig PDF, ingyenes 30 nap a rajtig DJVU, ingyenes letöltések 30 nap a rajtig TXT, letöltések 30 nap a rajtig RTF, Online 30 nap a rajtig FB2 , e-könyvet 30 nap a rajtig letöltések TXT, ingyenes 30 nap a rajtig letöltések könyvet, e-könyvet 30 nap a rajtig download MOBI, letöltések 30 nap a rajtig IPad, olvas 30 nap a rajtig MOBI, olvas 30 nap a rajtig DOC, ingyenes 30 nap a rajtig AWZ, Download e-könyvet 30 nap a rajtig iPad , ingyenes 30 nap a rajtig DJVU, Download 30 nap a rajtig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 30 nap a rajtig DVD, olvas 30 nap a rajtig TXT, Book 30 nap a rajtig letöltések DJVU, 30 nap a rajtig letöltések könyvet ingyenes, 30 nap a rajtig letöltések könyvet pdf ingyenes, 30 nap a rajtig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 30 nap a rajtig pdf ingyenes, 30 nap a rajtig letöltések könyvet epub ingyenes, 30 nap a rajtig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply