4% univerzum letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Az utóbbi évtizedekben egy maroknyi tudós egymással versengve munkálkodott azon, hogy megmagyarázza azt a nyugtalanító tényt, hogy világegyetemünknek csak 4%-át teszi ki az az anyag, amiből a kedves olvasó, jómagam, a könyveink, a holdak, a bolygók, a csillagok és a galaxisok felépülnek. A többi, a világegyetem túlnyomó többsége teljesen ismeretlen.
A kozmoszról alkotott képünk alapjaiban hibás, a kopernikuszi fordulat csak a kezdet volt: nemcsak Földünk, hanem általában véve az anyag is csupán jelentéktelen része a világnak.
Richard Panek bemutatja, hogyan jutottak erre a tudományos világképet megrengető következtetésre a tudósok. Lépésről lépésre végigköveti a sötét anyag és a még ennél is bizarrabb sötét energia utáni nyomozás történetét. A természettudományok talán legnagyobb rejtélyével állunk szemben, melynek megfejtése hírnévvel, anyagi megbecsüléssel, mi több, garantáltan Nobel-díjjal kecsegtet. "A legnagyobb rejtély: miért tágul gyorsuló ütemben az univerzum? A megfejtéshez tudnunk kell, milyen erők mozgatják és milyen anyagok építik fel világunkat. Einsteinen kifogott, és most egy csapat nagyszerű kozmológust tesz próbára. Panek olyan érzékletesen mutatja be mindennapi küzdelmeiket, hogy a nem szakmabeliek számára is érdekessé válik ez a kérdés."
Walter Isaacson (az Einstein: His Life and Universe és a Benjamin Franklin: An American Life szerzője)"A Könyv Magyarul!


Letöltések 4% univerzum ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések 4% univerzum ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  368
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  646 gr
  ISBN:
  9789632447926
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2705941 / 1168828
  Fordító:


  TAGS:
  Online 4% univerzum ebook, könyvet 4% univerzum FB2, Download 4% univerzum PDF , Download 4% univerzum MOBI, Online 4% univerzum könyvet, ingyenes letöltések 4% univerzum IPhone, Online könyvet 4% univerzum PDF, ingyenes 4% univerzum DJVU, ingyenes letöltések 4% univerzum TXT, letöltések 4% univerzum RTF, Online 4% univerzum FB2 , e-könyvet 4% univerzum letöltések TXT, ingyenes 4% univerzum letöltések könyvet, e-könyvet 4% univerzum download MOBI, letöltések 4% univerzum IPad, olvas 4% univerzum MOBI, olvas 4% univerzum DOC, ingyenes 4% univerzum AWZ, Download e-könyvet 4% univerzum iPad , ingyenes 4% univerzum DJVU, Download 4% univerzum e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések 4% univerzum DVD, olvas 4% univerzum TXT, Book 4% univerzum letöltések DJVU, 4% univerzum letöltések könyvet ingyenes, 4% univerzum letöltések könyvet pdf ingyenes, 4% univerzum pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet 4% univerzum pdf ingyenes, 4% univerzum letöltések könyvet epub ingyenes, 4% univerzum ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply