A bensőséges kapcsolatok művészete letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Sok gyakorlati példával illusztrált művükben a szerzők azt mutatják be, hogyan tehetjük – belső késztetéseink, egyedi és csodálatos, igazi énünk kibontakoztatása révén – gyümölcsözővé, értékessé, bensőségessé és tartóssá manapság oly gyakran válságba jutó emberi kapcsolatainkat.
„Rendszereink fogságában elvész az én-másik kapcsolat és közelséggé alakul át, azaz rögzült rendszerré. A közelségben többé nem én-másik vagyunk, hanem valaminek a része; egy házasságnak, egy irodának, egy vállalatnak, egy országnak. A rendszerek iránti vonzódásunkban a gondoskodás és családiasság utáni vágyunk mutatkozik meg, miközben a kreativitást es az erőt adó kapcsolatokat elhanyagoljuk. A közelség bizonyára fontos és szükséges, de a mai társadalmakban neurotikus, kényszeres elfoglaltsággá, destruktív, túlzott aggodalommá vált.
„Meg kell hallgatnunk, éreznünk, ismernünk, erősítenünk másokat, s ezt a közelség teszi számunkra lehetővé. Ezen alapul a kapcsolat két tartópillérének egyike, a megszokás. A másik tartóoszlop az intimitás eleven, alkotó, új és más élménye. A megszokás adja a kapcsolat biztonságát, amely által szabadon megkockáztathatjuk, hogy alkotó módon egyediek legyünk. Mindkét oszlop fontos, ha azt akarjuk, hogy a kapcsolat növekedjen és változzon.
.. Az intimitásnak természetesen lehet szexuális színezete, de a nemiség nem a lényege. Az intimitás lényege az, hogy valaki megtapasztalja önmagát (igazi-énjét) egy olyan ember közvetlen jelenlétében, akihez szoros kapcsolat fűzi."A Könyv Magyarul!


Letöltések A bensőséges kapcsolatok művészete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bensőséges kapcsolatok művészete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  290
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  490 gr
  ISBN:
  9789638663436
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2201296 / 1055739
  Fordító:


  TAGS:
  Online A bensőséges kapcsolatok művészete ebook, könyvet A bensőséges kapcsolatok művészete FB2, Download A bensőséges kapcsolatok művészete PDF , Download A bensőséges kapcsolatok művészete MOBI, Online A bensőséges kapcsolatok művészete könyvet, ingyenes letöltések A bensőséges kapcsolatok művészete IPhone, Online könyvet A bensőséges kapcsolatok művészete PDF, ingyenes A bensőséges kapcsolatok művészete DJVU, ingyenes letöltések A bensőséges kapcsolatok művészete TXT, letöltések A bensőséges kapcsolatok művészete RTF, Online A bensőséges kapcsolatok művészete FB2 , e-könyvet A bensőséges kapcsolatok művészete letöltések TXT, ingyenes A bensőséges kapcsolatok művészete letöltések könyvet, e-könyvet A bensőséges kapcsolatok művészete download MOBI, letöltések A bensőséges kapcsolatok művészete IPad, olvas A bensőséges kapcsolatok művészete MOBI, olvas A bensőséges kapcsolatok művészete DOC, ingyenes A bensőséges kapcsolatok művészete AWZ, Download e-könyvet A bensőséges kapcsolatok művészete iPad , ingyenes A bensőséges kapcsolatok művészete DJVU, Download A bensőséges kapcsolatok művészete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bensőséges kapcsolatok művészete DVD, olvas A bensőséges kapcsolatok művészete TXT, Book A bensőséges kapcsolatok művészete letöltések DJVU, A bensőséges kapcsolatok művészete letöltések könyvet ingyenes, A bensőséges kapcsolatok művészete letöltések könyvet pdf ingyenes, A bensőséges kapcsolatok művészete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bensőséges kapcsolatok művészete pdf ingyenes, A bensőséges kapcsolatok művészete letöltések könyvet epub ingyenes, A bensőséges kapcsolatok művészete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply