A Biblia rejtélyei letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Bibliát olvasó emberek milliói töprengtek és töprenge­nek azon, hol és hogyan kelt át az egyiptomi szolgaság­ból menekülő zsidó nép száraz lábbal a Vörös-tengeren. Csoda vagy valamilyen természeti jelenség az események magyarázata? Talán egy előre elképzelt terv valósult meg, amikor az üldözőket elnyelte a tenger? E könyv szerzője a természettudományok módszereivel te­szi vizsgálat tárgyává a Biblia ilyen és ehhez hasonló rejté­lyeit, így például az ókorban elveszett frigyláda titkát", mely a Biblia szövege szerint egy sor rejtélyes balesettel állt kapcsolatban. Ugyanígy tárgyalja Ezékiel próféta láto­mását, amelyet sokan úgy értelmeznek, hogy a próféta idegen égitestről érkezett UFO-ról számolt be, s egy légi utazáson maga is részt vett. Választ ad arra a kérdésre is, hol volt a legendás Ofir, ahonnan a mesés aranykincset hozták Salamon király hajói. Megtudjuk, hogy Jób könyve az Indiai-óceánon folytatott sziláscet vadászatról ír, ugyanis a leviatán nemcsak mitologikus tengeri szörny, hanem valóságos állat neve is volt. Fény derül arra is, mi késztette i. e. 1250 táján a bibliai tájak nomád törzseit, hogy a tejjel-mézzel folyó Kánaán" területén keressenek maguknak új hazát. Különös összefüggésekre mutat rá a szerző, és sok kérdés válik világossá agy legalábbis világosabbá okfejtései nyomán.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Biblia rejtélyei ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Biblia rejtélyei ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  13 x 21 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  191
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9631145603
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1988
  Árukód:


  TAGS:
  Online A Biblia rejtélyei ebook, könyvet A Biblia rejtélyei FB2, Download A Biblia rejtélyei PDF , Download A Biblia rejtélyei MOBI, Online A Biblia rejtélyei könyvet, ingyenes letöltések A Biblia rejtélyei IPhone, Online könyvet A Biblia rejtélyei PDF, ingyenes A Biblia rejtélyei DJVU, ingyenes letöltések A Biblia rejtélyei TXT, letöltések A Biblia rejtélyei RTF, Online A Biblia rejtélyei FB2 , e-könyvet A Biblia rejtélyei letöltések TXT, ingyenes A Biblia rejtélyei letöltések könyvet, e-könyvet A Biblia rejtélyei download MOBI, letöltések A Biblia rejtélyei IPad, olvas A Biblia rejtélyei MOBI, olvas A Biblia rejtélyei DOC, ingyenes A Biblia rejtélyei AWZ, Download e-könyvet A Biblia rejtélyei iPad , ingyenes A Biblia rejtélyei DJVU, Download A Biblia rejtélyei e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Biblia rejtélyei DVD, olvas A Biblia rejtélyei TXT, Book A Biblia rejtélyei letöltések DJVU, A Biblia rejtélyei letöltések könyvet ingyenes, A Biblia rejtélyei letöltések könyvet pdf ingyenes, A Biblia rejtélyei pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Biblia rejtélyei pdf ingyenes, A Biblia rejtélyei letöltések könyvet epub ingyenes, A Biblia rejtélyei ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply