A birodalommá válás útján letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


David Engels szerint korunk olyan hatalmas és halaszthatatlan kérdései láttán, mint a népesség csökkenése és elöregedése, a csökkenő ipari termelés, a munkanélküliség, a bevándorlás, a demokrácia hanyatlása, a politikából való kiábrándultság, az állami eladósodás, a növekvő bűnözés és a szociális juttatások robbanásszerű megnövekedése, alig kételkedhetünk abban, hogy a következő évek politikai döntései meghatározók lesznek az európai földrész hosszútávú túlélése szempontjából. De hasonló problémák valójában nem először merülnek fel kontinensünkön.

Már a Római Köztársaság kései történelmében, a Kr.e. I. században hasonló nehézségekkel nézett szembe Európa: munkanélküliség, az értékrend hanyatlása, tömeges bevándorlás, a népesség csökkenése, globalizáció, technokrácia, termeléskiszervezés, aszimmetrikus háborúk, gazdasági oligarchia, a bevett vallások és kultuszok hanyatlása, társadalmi polarizálódás, széthulló családok és materializmus.

David Engels lenyűgöző történeti-filológiai felkészültséggel mutatja be, hogy kétezer évvel ezelőtt milyen válaszok születtek a maihoz hasonló történelmi helyzetben. Úgy látja, hogy Európa újra arra pontra jutott, ahol a kérdés végül ismét az: átlépi-e valaki a Rubicont. Diagnózisa szerint, ha az egyre fenyegetőbbnek tűnő válság az Európai Unió polgáraiban fel tudná ébreszteni az összetartozásnak azt a szellemét, mely minden állam és kultúra nagyságának egyetlen letéteményese, remélhetnénk, hogy Európa a jövőben minden újabb politikai és gazdasági veszélynek ellen tud majd állni. Anyagi szempontból kétség kívül szegényedhet ezek hatására, erkölcsileg és politikailag azonban végül megerősödne.

A szerző a Brüsszeli Szabadegyetem ókortörténész professzora.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A birodalommá válás útján ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A birodalommá válás útján ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  342
  Borító:
  KARTONÁLT
  ISBN:
  9789634141143
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2714076 / 1174236
  Sorozat:  TAGS:
  Online A birodalommá válás útján ebook, könyvet A birodalommá válás útján FB2, Download A birodalommá válás útján PDF , Download A birodalommá válás útján MOBI, Online A birodalommá válás útján könyvet, ingyenes letöltések A birodalommá válás útján IPhone, Online könyvet A birodalommá válás útján PDF, ingyenes A birodalommá válás útján DJVU, ingyenes letöltések A birodalommá válás útján TXT, letöltések A birodalommá válás útján RTF, Online A birodalommá válás útján FB2 , e-könyvet A birodalommá válás útján letöltések TXT, ingyenes A birodalommá válás útján letöltések könyvet, e-könyvet A birodalommá válás útján download MOBI, letöltések A birodalommá válás útján IPad, olvas A birodalommá válás útján MOBI, olvas A birodalommá válás útján DOC, ingyenes A birodalommá válás útján AWZ, Download e-könyvet A birodalommá válás útján iPad , ingyenes A birodalommá válás útján DJVU, Download A birodalommá válás útján e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A birodalommá válás útján DVD, olvas A birodalommá válás útján TXT, Book A birodalommá válás útján letöltések DJVU, A birodalommá válás útján letöltések könyvet ingyenes, A birodalommá válás útján letöltések könyvet pdf ingyenes, A birodalommá válás útján pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A birodalommá válás útján pdf ingyenes, A birodalommá válás útján letöltések könyvet epub ingyenes, A birodalommá válás útján ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply