A bizalomtól a találkozásig letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ajkay Klára klinikai pszichológus, pszichoanalitikus és pszichodráma pszichoterapeuta válogatott előadásait, tanulmányait, több mint negyven éve tartó pszi­cho­terápiás, kiképző és kutatómunka írásos dokumentumait tartalmazza eme könyv. A bizalomtól a találkozásig a szerző gyógyító hitvallását tükrözi, melyben a terápiás segítség, a fejlődés és a változás támogatása minden esetben a páciens és terapeuta speciális, folyamatosan alakuló kapcsolatán nyugszik.
A kötet minden érdeklődő számára bepillantást enged a pszichoterápia világába. Haszonnal forgathatja a fiatal pszi­chológus generáció, akik méltán tekintenek Ajkay Klárára példaképként, és bárki a szűkebb-tágabb szak­má­ból, aki a pszichoterápiás tevékenységben elengedhe­­tet­­len elméleti és gyakorlati integráció iránt érdeklődik. Az ol­va­só a kötetben nyomon követheti a hazai pszicho­ana­litikus praxis és a vele egy utat járó freudi, a budapesti- és a brit tárgykapcsolat-elméleti iskolát, az ezeket kísér­le­tileg is megalapozó csecsemő-, kötődés­kuta­táso­kat. És nyo­mon követheti azt is, hogy két egymástól látszólag távol álló módszer, a pszichoanalízis és a pszichodráma, hogyan ötvöződhet szakszerűen egy pszichoterapeuta tevékeny­sé­gében. A legtöbb írás előtt olvasható egy rövid utalás a kor­ra, benne az emberekre, a szerző személyes indít­ta­tá­sára, amiben a tanulmány megszületett. Ajkay Klára írásait nemcsak a szigorúan vett szakmai tartalom miatt érdemes elolvasnia bárkinek, aki a pszichoterápia felé kalandozik, hanem az esetleírások stílusa miatt is – a sorok között hallani lehet a nyugalmat árasztó pszicho­ana­litikus hangját és jelenlétét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A bizalomtól a találkozásig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bizalomtól a találkozásig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  498
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  800 gr
  ISBN:
  9786155443350
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681121 / 1156832  TAGS:
  Online A bizalomtól a találkozásig ebook, könyvet A bizalomtól a találkozásig FB2, Download A bizalomtól a találkozásig PDF , Download A bizalomtól a találkozásig MOBI, Online A bizalomtól a találkozásig könyvet, ingyenes letöltések A bizalomtól a találkozásig IPhone, Online könyvet A bizalomtól a találkozásig PDF, ingyenes A bizalomtól a találkozásig DJVU, ingyenes letöltések A bizalomtól a találkozásig TXT, letöltések A bizalomtól a találkozásig RTF, Online A bizalomtól a találkozásig FB2 , e-könyvet A bizalomtól a találkozásig letöltések TXT, ingyenes A bizalomtól a találkozásig letöltések könyvet, e-könyvet A bizalomtól a találkozásig download MOBI, letöltések A bizalomtól a találkozásig IPad, olvas A bizalomtól a találkozásig MOBI, olvas A bizalomtól a találkozásig DOC, ingyenes A bizalomtól a találkozásig AWZ, Download e-könyvet A bizalomtól a találkozásig iPad , ingyenes A bizalomtól a találkozásig DJVU, Download A bizalomtól a találkozásig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bizalomtól a találkozásig DVD, olvas A bizalomtól a találkozásig TXT, Book A bizalomtól a találkozásig letöltések DJVU, A bizalomtól a találkozásig letöltések könyvet ingyenes, A bizalomtól a találkozásig letöltések könyvet pdf ingyenes, A bizalomtól a találkozásig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bizalomtól a találkozásig pdf ingyenes, A bizalomtól a találkozásig letöltések könyvet epub ingyenes, A bizalomtól a találkozásig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply