A budapesti Duna-hidak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


1984-ben a Műszaki Könyvkiadó jelentette meg dr. Gáll Imre: A budapesti Duna-hidak című könyvét, amely elsősorban a szakmát célozta meg, de nagyon sok információt és érdekességet nyújtott azon olvasóinak is, akik természetes kíváncsiságtól vezérelve vették kézbe. Az elmúlt 21 év sok változást hozott. Épültek új hidak, újjászülettek régiek, és számítógépes grafikák segítségével már “látjuk” a tervezés alatt lévőket. Dr. Gáll Imre könyve pedig már ritkaságszámba megy, a könyvtárak féltett kincse és már az antikváriumokban sem találjuk.
Mennyiben új ez a könyv? Külsőleg nagyobb a formátum, a terjedelem, a fekete-fehér képeket felváltották a színes fotók, ábrák. (Terjedelem: 208 oldal). Tartalmában bővült mindazokkal az új hidakkal, melyek az előző kiadás óta elkészültek, tartalmazza azokat az új adatokat, melyek a felújítások miatt módosultak, de ad információt az előkészítés alatt lévő autópálya híddal kapcsolatban is. Az átdolgozással még érdekesebb, még több tudást nyújtó, a nagyközönség számára is olvasmány élményt jelentő mű született.A Könyv Magyarul!


Letöltések A budapesti Duna-hidak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A budapesti Duna-hidak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  1200 gr
  ISBN:
  9789632186900
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2108127 / 1016846
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A budapesti Duna-hidak ebook, könyvet A budapesti Duna-hidak FB2, Download A budapesti Duna-hidak PDF , Download A budapesti Duna-hidak MOBI, Online A budapesti Duna-hidak könyvet, ingyenes letöltések A budapesti Duna-hidak IPhone, Online könyvet A budapesti Duna-hidak PDF, ingyenes A budapesti Duna-hidak DJVU, ingyenes letöltések A budapesti Duna-hidak TXT, letöltések A budapesti Duna-hidak RTF, Online A budapesti Duna-hidak FB2 , e-könyvet A budapesti Duna-hidak letöltések TXT, ingyenes A budapesti Duna-hidak letöltések könyvet, e-könyvet A budapesti Duna-hidak download MOBI, letöltések A budapesti Duna-hidak IPad, olvas A budapesti Duna-hidak MOBI, olvas A budapesti Duna-hidak DOC, ingyenes A budapesti Duna-hidak AWZ, Download e-könyvet A budapesti Duna-hidak iPad , ingyenes A budapesti Duna-hidak DJVU, Download A budapesti Duna-hidak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A budapesti Duna-hidak DVD, olvas A budapesti Duna-hidak TXT, Book A budapesti Duna-hidak letöltések DJVU, A budapesti Duna-hidak letöltések könyvet ingyenes, A budapesti Duna-hidak letöltések könyvet pdf ingyenes, A budapesti Duna-hidak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A budapesti Duna-hidak pdf ingyenes, A budapesti Duna-hidak letöltések könyvet epub ingyenes, A budapesti Duna-hidak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply