A budapesti nyakék letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy pávát formázó, élénklila és zöld tűzzománccal díszített, ékköves medál. Képzeljük hozzá a nőt is, aki egykor az ékszert viselhette, akinek lüktető nyakán, annak íves gödrében pihenve a medál lassan átmelegedett. Vajon a férjétől, az apjától vagy a szeretőjétől kapta ajándékba?
Jack Wiseman, az amerikai hadsereg hadnagya 1945-ben az Aranyvonat őrzésével volt megbízva, amely a Magyar Nemzeti Bank aranykészletét, devizatartalékait, és a deportált zsidóktól begyűjtött értékeket próbálta Nyugatra menekíteni. Akkor, Salzburgban ismerkedett meg és esett szerelembe egy tüzes temperamentumú, gyönyörű magyar nővel, Jakab Ilonával, aki a vészkorszak jogfosztottjaként mindenét elvesztette, de a családjából egyedüliként túlélte a koncentrációs tábort.
És akkor lopta el a katona a vonat szállítmányából az ékszert…
Wiseman hatvan év múltán, már a halálra készülve sem feledheti ezt a hajdani, fájdalmas emlékű románcot, és mivel váltig furdalja a lelkiismeret a medál miatt, megkéri unokáját, Natalie-t, hogy próbálja megtalálni az értéktárgy jogos örökösét.
Az izgalmas nyomozás elvezeti Natalie-t Budapestre, Nagyváradra, Haifába; felbukkan egy "Komlós-festmény", sőt az 1910-es évek Budapestjén a nevezetes Weisz törpecsalád, Schwimmer Rózsa és a nőmozgalom is – végül pedig egy pszichiáter esettanulmányából megismerjük a nyakék "igaz történetét".

A budapesti nyakék több, mint regény: valóságos kincses ládika.
– Joyce Carol Oates
A Könyv Magyarul!


Letöltések A budapesti nyakék ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A budapesti nyakék ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  563
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  562 gr
  ISBN:
  9789634056904
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2708727 / 1170501
  Fordító:


  TAGS:
  Online A budapesti nyakék ebook, könyvet A budapesti nyakék FB2, Download A budapesti nyakék PDF , Download A budapesti nyakék MOBI, Online A budapesti nyakék könyvet, ingyenes letöltések A budapesti nyakék IPhone, Online könyvet A budapesti nyakék PDF, ingyenes A budapesti nyakék DJVU, ingyenes letöltések A budapesti nyakék TXT, letöltések A budapesti nyakék RTF, Online A budapesti nyakék FB2 , e-könyvet A budapesti nyakék letöltések TXT, ingyenes A budapesti nyakék letöltések könyvet, e-könyvet A budapesti nyakék download MOBI, letöltések A budapesti nyakék IPad, olvas A budapesti nyakék MOBI, olvas A budapesti nyakék DOC, ingyenes A budapesti nyakék AWZ, Download e-könyvet A budapesti nyakék iPad , ingyenes A budapesti nyakék DJVU, Download A budapesti nyakék e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A budapesti nyakék DVD, olvas A budapesti nyakék TXT, Book A budapesti nyakék letöltések DJVU, A budapesti nyakék letöltések könyvet ingyenes, A budapesti nyakék letöltések könyvet pdf ingyenes, A budapesti nyakék pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A budapesti nyakék pdf ingyenes, A budapesti nyakék letöltések könyvet epub ingyenes, A budapesti nyakék ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply