A bűnös Budapest letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Budapest, e hirtelen-nőtt nagyváros a XIX. század második felében fejlődött világvárossá, többek között lakossága lélekszámának gyors növekedése által kísérve. E nyilvánvalóan üdvös fejlődés velejárója volt, hogy a betelepülők hozták magukkal hagyományaikat, szokásaikat sajnos a bűnözést illető szokásaikat is.
Milyen volt Budapest 100 évvel ezelőtt? Milyen volt a szegénység, a nyomor, az alvilág, a bűnözés, a szex egy sztár-riporter és egy rendőrtiszt, Tábori Kornél és Székely Vladimír szemével? Mindezekre választ kapunk a Budapest Százéves titkai könyvsorozat köteteiből. Tábori és Székely az 1900-as évek első évtizedében egy sor, a főváros bűnügyi helyzetével, problémáival foglakozó könyvet írt. Ezeknek biztosítunk új nyilvánosságot jelen sorozattal. E könyvek autentikus források alapján, első kézből származó információkat felhasználva készültek. Tábori Kornél csavargónak öltözve, napokat, éjszakákat töltött a budapesti alvilágban. Székely Vladimír 20 éven át vezette a rendőri sajtóirodát, bűnesetek ezreit ismerte, vizsgálta, maga is rendszeresen írt ilyen témájú újságcikkeket. Tábori és Székely több mint 100 éve írott könyvei ma is megérdemlik a figyelmet. Érzékeny egyensúlyt tartanak a szociográfiai hűség és a közönség érdeklődését lekötő olvasmányosság között. Szórakoztató, izgalmas és ugyanakkor tanulságos tartalmuk folyamán e köteteket nehéz letenni. Mondanivalójuk ma is érvényes, hiszen a tolvajok, csalók, betörők módszerei sokszor nagyon hasonlítanak a 100 év előtteikhez …A Könyv Magyarul!


Letöltések A bűnös Budapest ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A bűnös Budapest ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  114
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  170 gr
  ISBN:
  9789630896795
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2613921 / 1146465
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A bűnös Budapest ebook, könyvet A bűnös Budapest FB2, Download A bűnös Budapest PDF , Download A bűnös Budapest MOBI, Online A bűnös Budapest könyvet, ingyenes letöltések A bűnös Budapest IPhone, Online könyvet A bűnös Budapest PDF, ingyenes A bűnös Budapest DJVU, ingyenes letöltések A bűnös Budapest TXT, letöltések A bűnös Budapest RTF, Online A bűnös Budapest FB2 , e-könyvet A bűnös Budapest letöltések TXT, ingyenes A bűnös Budapest letöltések könyvet, e-könyvet A bűnös Budapest download MOBI, letöltések A bűnös Budapest IPad, olvas A bűnös Budapest MOBI, olvas A bűnös Budapest DOC, ingyenes A bűnös Budapest AWZ, Download e-könyvet A bűnös Budapest iPad , ingyenes A bűnös Budapest DJVU, Download A bűnös Budapest e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A bűnös Budapest DVD, olvas A bűnös Budapest TXT, Book A bűnös Budapest letöltések DJVU, A bűnös Budapest letöltések könyvet ingyenes, A bűnös Budapest letöltések könyvet pdf ingyenes, A bűnös Budapest pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A bűnös Budapest pdf ingyenes, A bűnös Budapest letöltések könyvet epub ingyenes, A bűnös Budapest ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply