A CIA története letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az utóbbi hatvan évben a CIA -annak ellenére, hogy teljesítménye igencsak gyenge volt – megőrizte a félelmetesség látszatát, és titkos levéltárak mélyére rejtette tévedéseit és hibáit. A Cég eredeti küldetése a világ megismerése volt. Amikor ez nem sikerült, hozzáfogott, hogy megváltoztassa a világot. Kudarcai és mulasztásai – Eisenhower elnök szavaival élve – ..hamvába holt örökséget" hagytak ránk.
Tim Weiner Pulitzer-díjas szerző a CIA lehető leghitelesebb történetét nyújtja át az olvasónak ebben a könyvben, melynek minden sora dokumentált tényeken alapszik. A kötet ötvenezernél is több, elsősorban magának a Központi Hírszerző Hivatalnak az archívumából származó dokumentumra, valamint CIA-veteránokkal, köztük a központi hírszerzés tíz igazgatójával készült interjúk százaira támaszkodik. Végigkíséri a CIA történetét a második világháborút követő létrehozásától a hidegháború idején folytatott küzdelmein és a terrorizmus elleni háborúján kérésziül egeszén addig, míg 2001. szeptember 11-e után összeomlás szélére került.A Könyv Magyarul!


Letöltések A CIA története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A CIA története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  694
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  888 gr
  ISBN:
  9789636893163
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2206611 / 1062451
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A CIA története ebook, könyvet A CIA története FB2, Download A CIA története PDF , Download A CIA története MOBI, Online A CIA története könyvet, ingyenes letöltések A CIA története IPhone, Online könyvet A CIA története PDF, ingyenes A CIA története DJVU, ingyenes letöltések A CIA története TXT, letöltések A CIA története RTF, Online A CIA története FB2 , e-könyvet A CIA története letöltések TXT, ingyenes A CIA története letöltések könyvet, e-könyvet A CIA története download MOBI, letöltések A CIA története IPad, olvas A CIA története MOBI, olvas A CIA története DOC, ingyenes A CIA története AWZ, Download e-könyvet A CIA története iPad , ingyenes A CIA története DJVU, Download A CIA története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A CIA története DVD, olvas A CIA története TXT, Book A CIA története letöltések DJVU, A CIA története letöltések könyvet ingyenes, A CIA története letöltések könyvet pdf ingyenes, A CIA története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A CIA története pdf ingyenes, A CIA története letöltések könyvet epub ingyenes, A CIA története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply