A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kedves jelenlegi és jövendőbeli Operettrajongók!

Fontosnak tartom ezt a sorozatot, melybe úgy válogattuk a budapesti és bécsi operett halhatatlan, a műfaj diadalútját meghatározó darabjait, hogy a Magyarországon legnépszerűbb művek szerezzenek örömet Önöknek!

Az operett a zenés műfaj különleges csodája. Fülbemászó zenei nyelven mesél az őrült szerelemről és annak akadályairól. Álomvilágba ringat, ugyanakkor elgondolkodtat. Ezeknek a meséknek ugyanis erkölcseinkben és vágyainkban ősi gyökereik vannak.

Jó kedvvel és szeretettel ajánlom tehát ezt a sorozatot olvasóknak és hallgatóknak egyaránt! Úgy vélem, különleges szemekből összeállított, nagyon értékes, szórakoztató és esztétikai gyönyörűséget hordozó gyöngysor ez operettfüzér, az ezredforduló után válogatva.

Kerényi Miklós Gábor – KERO
A Budapesti Operettszínház igazgatója

A CD-ken a bécsi és magyar operettek legismertebb dallamai hallhatók. 55-65 percnyi műsoridő lemezenként.
A kötetekben a szerző életéről, a CD-n szereplő felvételek keletkezéséről, az előadóművészekről, a darab tartalmáról, történetéről olvashatunk. Az érdekes és tartalmas leírásokat gazdag illusztrációs anyag kíséri.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  56
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9789630974592
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2235186 / 1089871
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. ebook, könyvet A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. FB2, Download A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. PDF , Download A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. MOBI, Online A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. könyvet, ingyenes letöltések A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. IPhone, Online könyvet A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. PDF, ingyenes A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. DJVU, ingyenes letöltések A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. TXT, letöltések A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. RTF, Online A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. FB2 , e-könyvet A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. letöltések TXT, ingyenes A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. letöltések könyvet, e-könyvet A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. download MOBI, letöltések A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. IPad, olvas A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. MOBI, olvas A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. DOC, ingyenes A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. AWZ, Download e-könyvet A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. iPad , ingyenes A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. DJVU, Download A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. DVD, olvas A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. TXT, Book A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. letöltések DJVU, A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. letöltések könyvet ingyenes, A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. letöltések könyvet pdf ingyenes, A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. pdf ingyenes, A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. letöltések könyvet epub ingyenes, A csárdáskirálynő – Híres Operettek 1. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply