A csillagok és a bolygók nyelve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az éjszakai égbolt egy hatalmas, rejtelmekkel teli vászon. A "Csillagok és a bolygók nyelve" szerzői az asztrológiát, csillagászatot, antropológiát és más ősi és modern tudományterületeket ötvözve tárják fel, hogy milyen megfigyelések rejlenek az egyes népek égi jelenségekről alkotott magyarázatai mögött. A könyv különböző kultúrák, így az aztékok, a maják, a mezopotámiaiak, az ókori egyiptomiak, az északamerikai őslakosok, a kínaiak és hinduk elképzeléseit mutatja be.
Az égi jelenségekhez kötődő képzeteket színes képek illusztrálják: az üstökösök pályáját, a szakrális építményeknek, mint például a Stonehenge-nek a Naphoz és a Holdhoz igazodó tájolását, a nyugati állatövi jeleket.
A könyv kézikönyvként is jól használható, ezt név- és tárgymutató is segíti.A Könyv Magyarul!


Letöltések A csillagok és a bolygók nyelve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A csillagok és a bolygók nyelve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  366
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  690 gr
  ISBN:
  9789632481302
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2212561 / 1068388
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A csillagok és a bolygók nyelve ebook, könyvet A csillagok és a bolygók nyelve FB2, Download A csillagok és a bolygók nyelve PDF , Download A csillagok és a bolygók nyelve MOBI, Online A csillagok és a bolygók nyelve könyvet, ingyenes letöltések A csillagok és a bolygók nyelve IPhone, Online könyvet A csillagok és a bolygók nyelve PDF, ingyenes A csillagok és a bolygók nyelve DJVU, ingyenes letöltések A csillagok és a bolygók nyelve TXT, letöltések A csillagok és a bolygók nyelve RTF, Online A csillagok és a bolygók nyelve FB2 , e-könyvet A csillagok és a bolygók nyelve letöltések TXT, ingyenes A csillagok és a bolygók nyelve letöltések könyvet, e-könyvet A csillagok és a bolygók nyelve download MOBI, letöltések A csillagok és a bolygók nyelve IPad, olvas A csillagok és a bolygók nyelve MOBI, olvas A csillagok és a bolygók nyelve DOC, ingyenes A csillagok és a bolygók nyelve AWZ, Download e-könyvet A csillagok és a bolygók nyelve iPad , ingyenes A csillagok és a bolygók nyelve DJVU, Download A csillagok és a bolygók nyelve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A csillagok és a bolygók nyelve DVD, olvas A csillagok és a bolygók nyelve TXT, Book A csillagok és a bolygók nyelve letöltések DJVU, A csillagok és a bolygók nyelve letöltések könyvet ingyenes, A csillagok és a bolygók nyelve letöltések könyvet pdf ingyenes, A csillagok és a bolygók nyelve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A csillagok és a bolygók nyelve pdf ingyenes, A csillagok és a bolygók nyelve letöltések könyvet epub ingyenes, A csillagok és a bolygók nyelve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply