A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Előfordul, hogy érzelmi alapon döntesz? Gyorsan reagálsz, és később megbánod a viselkedésedet? Ha igen, ez a könyv neked szól! Prof. Peters elmélete szerint agyunkban egyszerre két ,,erő" szabályozza, hogyan döntünk és viselkedünk: az egyik érzelmi, irracionális alapon működik (ez evolúciós örökségünk), ő a Csimpánz; a másik racionális, logikai alapon, ő az Ember. Ők ketten folyamatosan harcolnak az irányításért. Belső Csimpánzunk a legjobb barátunk, de a halálos ellenségünk is lehet. Ez az, amit a szerző Csimpánzparadoxonnak hív. Életed sikeres irányítása, a jó döntés, az eredményesség és a siker (szakmai téren és magánéletben egyaránt) mind-mind azon múlik, hogy képes vagy-e kezelni a benned élő Csimpánzot, azaz érzelmeidet, indulataidat, ösztöneidet, félelmeidet vagy a stresszhelyzeteket. A gördülékeny stílusú, világos szerkezetű könyv interaktív jellegű: kérdések és gyakorlatok sorozata segít feltárni problémáidat és választ találni rájuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789633552520
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713400 / 8136207
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás
  TAGS:
  Online A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja ebook, könyvet A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja FB2, Download A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja PDF , Download A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja MOBI, Online A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja könyvet, ingyenes letöltések A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja IPhone, Online könyvet A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja PDF, ingyenes A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja DJVU, ingyenes letöltések A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja TXT, letöltések A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja RTF, Online A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja FB2 , e-könyvet A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja letöltések TXT, ingyenes A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja letöltések könyvet, e-könyvet A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja download MOBI, letöltések A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja IPad, olvas A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja MOBI, olvas A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja DOC, ingyenes A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja AWZ, Download e-könyvet A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja iPad , ingyenes A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja DJVU, Download A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja DVD, olvas A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja TXT, Book A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja letöltések DJVU, A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja letöltések könyvet ingyenes, A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja letöltések könyvet pdf ingyenes, A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja pdf ingyenes, A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja letöltések könyvet epub ingyenes, A Csimpánzparadoxon – A magabiztosság, a siker és a boldogság programja ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply