A csoda letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A 19. századi Írország kellős közepén, az ingoványos, tőzegszagú lápvidéken a burgonyavész és a tömeges kivándorlások miatt megfogyatkozott lakosság életét a katolikus vallás, a helyi hiedelemvilág és a csekély élelem megszerzése határozza meg. Ezt a kilátástalanságot ragyogja be egy tizenegy éves kislány, aki valódi látványosságnak számít a környékbeliek szemében. Anna O’Donnell négy hónapja nem vett magához táplálékot. Szülei és orvosa állítják, hogy a kislány nem csaló, hanem maga a csoda. Lib Wright egykor a krími háborúban szolgált ápolónőként. Az ott tapasztaltak megkeményítették őt, gyakorlatias, szkeptikus és cinikus nőként érkezik az aprócska ír faluba, ahol azt a feladatot kapja, hogy leleplezzen vagy minden kétséget kizáróan alátámasszon egy égbekiáltó szélhámosságot. Két hétig kell megfigyelnie Annát. Emma Donoghue legújabb mesterműve két nagyon különböző ember története, akik visszafordíthatatlanul részesei lesznek egymás életének. Érzékenyen megírt pszichológiai thriller a szeretet küzdelméről a gonoszsággal szemben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A csoda ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A csoda ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  320
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  484 gr
  ISBN:
  9789634470755
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2708148 / 1170199
  Fordító:


  TAGS:
  Online A csoda ebook, könyvet A csoda FB2, Download A csoda PDF , Download A csoda MOBI, Online A csoda könyvet, ingyenes letöltések A csoda IPhone, Online könyvet A csoda PDF, ingyenes A csoda DJVU, ingyenes letöltések A csoda TXT, letöltések A csoda RTF, Online A csoda FB2 , e-könyvet A csoda letöltések TXT, ingyenes A csoda letöltések könyvet, e-könyvet A csoda download MOBI, letöltések A csoda IPad, olvas A csoda MOBI, olvas A csoda DOC, ingyenes A csoda AWZ, Download e-könyvet A csoda iPad , ingyenes A csoda DJVU, Download A csoda e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A csoda DVD, olvas A csoda TXT, Book A csoda letöltések DJVU, A csoda letöltések könyvet ingyenes, A csoda letöltések könyvet pdf ingyenes, A csoda pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A csoda pdf ingyenes, A csoda letöltések könyvet epub ingyenes, A csoda ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply