A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Adrenas Moritz bestsellerének ebben az átdolgozott verziójában a betegségek gyakori mégis kevéssé ismert okára mutat rá: az epekövekre, melyek elzárják a májat. Évente 20 millió amerikai szenved epefelfúvódásban. Az esetek többségében a kezelés abból áll, hogy egyszerűen eltávolítják az epehólyagjukat. Ennek költsége évente 5 milliárd US dollár. Mégis, ez a tünetekre irányuló kezelési mód nem szünteti meg a betegségek okát. Sok esetben még akutabb panaszokhoz vezet. A fejlett ipari országok felnőtt lakosságának jó része és mindenekelőtt azok, akik krónikus betegségekben szenvednek: szívbetegségekben, arthritisben, diabetesben, rákban, vagy szklerózis multiplex-ben, epekövek százait, ha nem ezreit hordozzák a májukban (túlnyomórészt a megkeményedett epéből kialakult kövecskéket), melyek elzárják a májból kivezető epecsatornákat. Ez a könyv hozzásegít a májban és az epehólyagban lévő epekövek kialakulásának mély megértéséhez és rámutat arra, hogy miért okai ezek a kövek világunk legelterjedtebb betegségeinek. Megadja az olvasó számára azt a szükséges tudást, hogy felismerje az epekövek létezését és a tőlük való fájdalommentes megszabadulás módját, otthoni körülmények között. Könnyen követhető útmutatást kaphatunk arról is, hogyan kerülhető el az új kövek képződése. A csodálatos máj- és epehólyag tisztítás hatékonyságát és erejét széles körben elért nagy sikerei igazolják. A májtisztítás emberek ezreinek hozott jobb egészséget és vitalitást.A Könyv Magyarul!


Letöltések A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  314 gr
  ISBN:
  9789630802611
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2215623 / 1071378
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás ebook, könyvet A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás FB2, Download A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás PDF , Download A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás MOBI, Online A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás könyvet, ingyenes letöltések A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás IPhone, Online könyvet A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás PDF, ingyenes A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás DJVU, ingyenes letöltések A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás TXT, letöltések A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás RTF, Online A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás FB2 , e-könyvet A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás letöltések TXT, ingyenes A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás letöltések könyvet, e-könyvet A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás download MOBI, letöltések A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás IPad, olvas A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás MOBI, olvas A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás DOC, ingyenes A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás AWZ, Download e-könyvet A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás iPad , ingyenes A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás DJVU, Download A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás DVD, olvas A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás TXT, Book A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás letöltések DJVU, A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás letöltések könyvet ingyenes, A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás letöltések könyvet pdf ingyenes, A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás pdf ingyenes, A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás letöltések könyvet epub ingyenes, A csodálatos máj- és epehólyagtisztítás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply