“A csókok átka” letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Az élet él és élni akar" című sorozatot 1987 elején sugározta a Magyar Televízió. (A forgatókönyvet a Minerva Kiadó meg is jelentette.) A közönség jól fogadta a műsort, és ezért eleget tettünk az újabb felkérésnek: nyolcadik témaként, amolyan ráadásként, felvettük az AIDS-programot is. Tévés barátaim tájékoztatása szerint ez az egészségnevelési műsor rekordokat döntött 94%-os tetszési és 41%-os nézettségi indexével. Ezt követően ajánlatokat kaptam a szöveg megjelentetésére. Ennek teszek eleget e könyv közreadásával. Természetesen ez nem azonos a tévéelőadás szövegével. Egyrészt a felkészülés során sokkal nagyobb ismeretanyagra tettem szert, mint amit az előadásban elmondhattam. Másrészt a tévéfelvétel 1987. április 13-án volt, ezt a kéziratot pedig augusztusi nyári szabadságom alatt készítettem. Igyekeztem ezért gyorsan változó ismeretanyagot korszerűsíteni. Két fő célom volt. Az egyik: most, az AIDS-fenyegetés árnyékában, talán sikerül kellően felhívnunk a figyelmet a szexuálisan terjedő betegségek, vagyis az SZTB-k növekvő orvosi, sőt társadalmi jelentőségére. Idáig ezt csak a szakemberek ismertek fel, de a veszélyeket széles körben tudatosítani kell. Orvosi munkám során, a Genetikai Tanácsadóban és az Optimális Családtervezési Modellben, gyakorta találkozom az SZTB-k két tragikus következményével: a meddőséggel és a sikertelen terhességgel. A másik: sokan úgy vélik, az egészséges életmód sivárrá teszi az életet. Sokszor mondogatják azt is, az SZTB-kel, de különösen az AIDS-szel való "ijesztgetéssel" még a nemi élet és a szerelem örömeitől is megfosztják az embereket. Szeretném ezt a nézetet megcáfolni. A férfi és a nő egymásra találását és a szerelem rangjára emelt párkapcsolatot az élet legfontosabb boldogságforrásának tartom. Az emberségünkhöz méltó "szex"-től ezért az SZTB-k és az AIDS veszélye sem tántoríthat el minket.A Könyv Magyarul!


Letöltések "A csókok átka" ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések "A csókok átka" ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  14 x 19.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  285
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9633227704
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  1989
  Árukód:


  TAGS:
  Online "A csókok átka" ebook, könyvet "A csókok átka" FB2, Download "A csókok átka" PDF , Download "A csókok átka" MOBI, Online "A csókok átka" könyvet, ingyenes letöltések "A csókok átka" IPhone, Online könyvet "A csókok átka" PDF, ingyenes "A csókok átka" DJVU, ingyenes letöltések "A csókok átka" TXT, letöltések "A csókok átka" RTF, Online "A csókok átka" FB2 , e-könyvet "A csókok átka" letöltések TXT, ingyenes "A csókok átka" letöltések könyvet, e-könyvet "A csókok átka" download MOBI, letöltések "A csókok átka" IPad, olvas "A csókok átka" MOBI, olvas "A csókok átka" DOC, ingyenes "A csókok átka" AWZ, Download e-könyvet "A csókok átka" iPad , ingyenes "A csókok átka" DJVU, Download "A csókok átka" e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések "A csókok átka" DVD, olvas "A csókok átka" TXT, Book "A csókok átka" letöltések DJVU, "A csókok átka" letöltések könyvet ingyenes, "A csókok átka" letöltések könyvet pdf ingyenes, "A csókok átka" pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet "A csókok átka" pdf ingyenes, "A csókok átka" letöltések könyvet epub ingyenes, "A csókok átka" ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply