A Da Vinci-kódon túl letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ha megértjük “A Da Vinci-kód”-on túlmutató történetet, radikálisan megváltozik majd a véleményünk a Szent Grál legendájáról, és a szent nőiségről. Ez a könyv megválaszol bizonyos kérdéseket és fölvet újabbakat. Miért érintett meg bennünket az a regény? Mit szeretnénk megtalálni és hová juthatunk innen tovább? Azoknak, akiket érdekel a szent nőiség témája, az első lépés, hogy megismerjék az ősi hagyományokat és a nők szerepét a régi keresztény közösségekben. Olyan történet ez, amely részben elhomályosult, részben eltitkolták, de végül mégiscsak feltárul előttünk. Az “A Da Vinci-kódon túl” című könyv kinyitja az ajtókat, hogy új módon pillanthassunk be a keresztény hagyományokba.
Sangeet Duchane könyve cáfolhatatlan tényekre irányítja rá a figyelmet, – miközben gyakran cáfolni és kijavítani kénytelen a Dan Brown által elkövetett hibákat, tévedéseket és kutatási hiányosságokat, – amelyek új megvilágításba helyezik a népszerű best-seller állításait. Gyönyörű képmellékletében összegyűjti a Mária Magdolnával kapcsolatos keresztény vallásos művészet legszebb festményeit, miközben a következőkre hívja föl “A Da Vinci-kód” olvasóinak figyelmét:


– nincs történeti bizonyíték, hogy Jézus nőtlenséget fogadott-e vagy sem,
– sok ókeresztény nem Pétert, hanem Magdolnát tartotta első számú apostolnak;
– a legendás Grál-ereklye nem Krisztus, hanem Magdolna kelyhe volt;
– A bibliai történetek szájhagyomány útján terjedtek, mielőtt leírták volna.


Miért aratott a Brown-regény oly nagy tetszést az olvasók millióinál? Miért van még ma is oly nagy ereje életünkben a mítoszoknak? Mi után vágyakozunk, mikor igazolni kívánjuk és meg akarjuk erősíteni azok valódiságát?
Ha megértjük a regényen túlmutató történetet, akkor sokkal sikeresebben pillanthatunk be az ókeresztény közösségek életébe és a bibliai történetekbe, melyek évszázadokon át kedvelt témái voltak a keresztény művészetnek. A könyvben összegyűjtött, a témával kapcsolatos vallásos festmények ma az egyetemes művészet legcsodálatosabb gyöngyszemei, melyek látványos albummá is avatják Sangeet Duchane amúgy is izgalmas, tengernyi kutatáson alapuló munkáját.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Da Vinci-kódon túl ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Da Vinci-kódon túl ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  252
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1220 gr
  ISBN:
  9789632260617
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:
  2123299 / 1021348
  Fordító:


  TAGS:
  Online A Da Vinci-kódon túl ebook, könyvet A Da Vinci-kódon túl FB2, Download A Da Vinci-kódon túl PDF , Download A Da Vinci-kódon túl MOBI, Online A Da Vinci-kódon túl könyvet, ingyenes letöltések A Da Vinci-kódon túl IPhone, Online könyvet A Da Vinci-kódon túl PDF, ingyenes A Da Vinci-kódon túl DJVU, ingyenes letöltések A Da Vinci-kódon túl TXT, letöltések A Da Vinci-kódon túl RTF, Online A Da Vinci-kódon túl FB2 , e-könyvet A Da Vinci-kódon túl letöltések TXT, ingyenes A Da Vinci-kódon túl letöltések könyvet, e-könyvet A Da Vinci-kódon túl download MOBI, letöltések A Da Vinci-kódon túl IPad, olvas A Da Vinci-kódon túl MOBI, olvas A Da Vinci-kódon túl DOC, ingyenes A Da Vinci-kódon túl AWZ, Download e-könyvet A Da Vinci-kódon túl iPad , ingyenes A Da Vinci-kódon túl DJVU, Download A Da Vinci-kódon túl e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Da Vinci-kódon túl DVD, olvas A Da Vinci-kódon túl TXT, Book A Da Vinci-kódon túl letöltések DJVU, A Da Vinci-kódon túl letöltések könyvet ingyenes, A Da Vinci-kódon túl letöltések könyvet pdf ingyenes, A Da Vinci-kódon túl pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Da Vinci-kódon túl pdf ingyenes, A Da Vinci-kódon túl letöltések könyvet epub ingyenes, A Da Vinci-kódon túl ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply