A Daedalus-incidens letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Mars állítólag halott… Bizarr földrengések rázzák meg a bolygó régóta szunnyadó tektonikus lemezeit, tönkreteszik a trillió dolláros bányászati üzemet, és az ésszerű elméletek határára sodorják a tudósokat. Jain alezredes és a Szövetségi Űrparancsnokság csapata számára a marsi barlangrendszer felmérése egyszerre több lesz egyszerű rutinfeladatnál, amikor a sziklák – látszólag önmaguktól – ledobják magukról az évmilliós porréteget és gurulni kezdenek, árkokat vésnek a barátságtalan felszínbe és magasra tornyosuló építménnyé állnak össze. A parancsnokot és embereit csupán a különös, kék sugárzás és egy önmagát író, háromszáz éves napló segíti a rejtély megoldásában.

A 18. században a Királyi Haditengerészetben szolgáló Thomas Weatherby hadnagy őfelsége szerény származású, becsületes tengerésze, aki minden tőle telhetőt megtesz a HMS Daedalus fedélzetén "a királyért és a hazáért". Fregattja a kontinensek között vitorlázik, és… és az Ismert Világok közti űrt járja. Heves vérmérsékletű kapitánya, egy drogos alkimista és egy szokatlan múltú szolgálólány segítségével Weatherby egy nagy hatalmú misztikus férfi nyomában jár, aki gonosz küldetést teljesítve fel akarja borítani a bolygók közti egyensúlyt. Ha sikerrel jár, a következmények messze túlnyúlnak a Naprendszeren, és magát a tér szövedékét veszélyeztetik…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Daedalus-incidens ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Daedalus-incidens ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  432
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  406 gr
  ISBN:
  9786155632624
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2712725 / 1173159
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A Daedalus-incidens ebook, könyvet A Daedalus-incidens FB2, Download A Daedalus-incidens PDF , Download A Daedalus-incidens MOBI, Online A Daedalus-incidens könyvet, ingyenes letöltések A Daedalus-incidens IPhone, Online könyvet A Daedalus-incidens PDF, ingyenes A Daedalus-incidens DJVU, ingyenes letöltések A Daedalus-incidens TXT, letöltések A Daedalus-incidens RTF, Online A Daedalus-incidens FB2 , e-könyvet A Daedalus-incidens letöltések TXT, ingyenes A Daedalus-incidens letöltések könyvet, e-könyvet A Daedalus-incidens download MOBI, letöltések A Daedalus-incidens IPad, olvas A Daedalus-incidens MOBI, olvas A Daedalus-incidens DOC, ingyenes A Daedalus-incidens AWZ, Download e-könyvet A Daedalus-incidens iPad , ingyenes A Daedalus-incidens DJVU, Download A Daedalus-incidens e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Daedalus-incidens DVD, olvas A Daedalus-incidens TXT, Book A Daedalus-incidens letöltések DJVU, A Daedalus-incidens letöltések könyvet ingyenes, A Daedalus-incidens letöltések könyvet pdf ingyenes, A Daedalus-incidens pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Daedalus-incidens pdf ingyenes, A Daedalus-incidens letöltések könyvet epub ingyenes, A Daedalus-incidens ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply