A damaszkuszi rózsa letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A nagy tiszteletben álló tanítómester, Rúmí az anatóliai Konya utcáin a nyüzsgő karavánszeráj felé tart: egy súlyosan sebesült fiatal lány vár rá. A levegő rózsaillattól terhes, pedig kora tavasszal még egyetlen helyi kertésznek sem borultak virágba a rózsatövei…
Rúmí, a családja és a tanítványai tiltakozása ellenére gondjaiba veszi a lányt, Damascenát, akit a damaszkuszi rózsáról neveztek el – és kettejük sorsa innentől örökre összekapcsolódik. A különleges örökséggel megáldott fiatal nő a tanító gondoskodásának köszönhetően lassan elindul a gyógyulás útján. És miközben próbál keserű, szeretetet és törődést nélkülöző múltjától szabadulni, nemcsak a rózsa titkát fedezi fel, de egy aranyhajú fiatalember személyében a szerelem is rátalál.
A Magyarországon is élt szerzőnő regénye a régmúltba, a tizenharmadik századba repíti vissza az olvasót. A különleges mese egy fiatal lány és egy idős tanító közös útjáról szól, amelynek során mindketten megtapasztalják a szeretet hatalmas erejét.



A Könyv Magyarul!


Letöltések A damaszkuszi rózsa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések A damaszkuszi rózsa ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

  • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
  • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
  • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
  • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
  • Minden platform. Teljesen optimalizált
  • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


    Kiadó:
    Oldalak száma:
    368
    Borító:
    KEMÉNYTÁBLA
    Súly:
    400 gr
    ISBN:
    9789636437954
    Nyelv:
    MAGYAR
    Kiadás éve:
    2015
    Árukód:
    2627496 / 1148822
    Sorozat:


    TAGS:
    Online A damaszkuszi rózsa ebook, könyvet A damaszkuszi rózsa FB2, Download A damaszkuszi rózsa PDF , Download A damaszkuszi rózsa MOBI, Online A damaszkuszi rózsa könyvet, ingyenes letöltések A damaszkuszi rózsa IPhone, Online könyvet A damaszkuszi rózsa PDF, ingyenes A damaszkuszi rózsa DJVU, ingyenes letöltések A damaszkuszi rózsa TXT, letöltések A damaszkuszi rózsa RTF, Online A damaszkuszi rózsa FB2 , e-könyvet A damaszkuszi rózsa letöltések TXT, ingyenes A damaszkuszi rózsa letöltések könyvet, e-könyvet A damaszkuszi rózsa download MOBI, letöltések A damaszkuszi rózsa IPad, olvas A damaszkuszi rózsa MOBI, olvas A damaszkuszi rózsa DOC, ingyenes A damaszkuszi rózsa AWZ, Download e-könyvet A damaszkuszi rózsa iPad , ingyenes A damaszkuszi rózsa DJVU, Download A damaszkuszi rózsa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A damaszkuszi rózsa DVD, olvas A damaszkuszi rózsa TXT, Book A damaszkuszi rózsa letöltések DJVU, A damaszkuszi rózsa letöltések könyvet ingyenes, A damaszkuszi rózsa letöltések könyvet pdf ingyenes, A damaszkuszi rózsa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A damaszkuszi rózsa pdf ingyenes, A damaszkuszi rózsa letöltések könyvet epub ingyenes, A damaszkuszi rózsa ePub könyvet letöltések ingyenes.

  • Leave a Reply