A depresszió és a bipoláris betegségek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Élete során minden ötödik émber legalább egy alkalommal szenved depresszióban; a nők érintettsége kétszerese a férfiakénak. Ám annak ellenére, hogy tudjuk, a depresszió betegség, méghozzá a komolyabbik fajtából, az esetek több mint felét sohasem diagnosztizálják, így a betegnek, aki kezelésre szorul, be kell érnie annyival, hogy “szedje össze magát”, és hogy “legyen kicsit vidámabb”.Holott a tények önmagukért beszélnek: a depresszió okozta halálozás a szív- és érrendszeri betegségek után a második helyen áll, és a befejezett öngyilkossági esetek 54%-áért felelős. Kialakulásának pontos oka egyelőre még nem ismert, de egyre többet tudunk a betegség hátterében álló biokémiai változásokról és az örökletes tényezőkről. A kezelés megoldott, és ahogy tudásunk fejlődik, egyre nagyobb sikereket
érünk el.A depresszió és a bipoláris betegségek c. könyvében dr. Virginia Edwards
egyszerűen és mindenki számára érthetően írja le a különbséget a depresszió és az egyszerű rossz hangulat között. Elmagyarázza az olvasónak, hogy milyen hatással van a betegség az agyra, hogyan változtatja meg gyakran alapvető emberi tulajdonságainkat, és mindezek a változások hogyan fordíthatók
vissza. Értékes tanácsokkal látja el azokat, akik maguk szenvednek depresszióban, valamint azokat, akik valamely szeretett hozzátartozón vagy baráton akarnak segíteni.Dr. D. Virginia Edwards, az Amerikai Pszichiátriai és Neurológiai Társaság által elismert pszichiáter 30 évnyi tapasztalattal rendelkezik a gyermek- és felnőttpszichiátria tárgykörében. Korábban a Torontói East General Hospital
vezető gyermekpszichiátere, valamint számos intézet konzultáns szakorvosa volt. Munkájának és kutatásának célpontja a felnőttkori depresszió.A Könyv Magyarul!


Letöltések A depresszió és a bipoláris betegségek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A depresszió és a bipoláris betegségek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  260 gr
  ISBN:
  9789639329843
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2004
  Árukód:
  2090106 / 1010892
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A depresszió és a bipoláris betegségek ebook, könyvet A depresszió és a bipoláris betegségek FB2, Download A depresszió és a bipoláris betegségek PDF , Download A depresszió és a bipoláris betegségek MOBI, Online A depresszió és a bipoláris betegségek könyvet, ingyenes letöltések A depresszió és a bipoláris betegségek IPhone, Online könyvet A depresszió és a bipoláris betegségek PDF, ingyenes A depresszió és a bipoláris betegségek DJVU, ingyenes letöltések A depresszió és a bipoláris betegségek TXT, letöltések A depresszió és a bipoláris betegségek RTF, Online A depresszió és a bipoláris betegségek FB2 , e-könyvet A depresszió és a bipoláris betegségek letöltések TXT, ingyenes A depresszió és a bipoláris betegségek letöltések könyvet, e-könyvet A depresszió és a bipoláris betegségek download MOBI, letöltések A depresszió és a bipoláris betegségek IPad, olvas A depresszió és a bipoláris betegségek MOBI, olvas A depresszió és a bipoláris betegségek DOC, ingyenes A depresszió és a bipoláris betegségek AWZ, Download e-könyvet A depresszió és a bipoláris betegségek iPad , ingyenes A depresszió és a bipoláris betegségek DJVU, Download A depresszió és a bipoláris betegségek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A depresszió és a bipoláris betegségek DVD, olvas A depresszió és a bipoláris betegségek TXT, Book A depresszió és a bipoláris betegségek letöltések DJVU, A depresszió és a bipoláris betegségek letöltések könyvet ingyenes, A depresszió és a bipoláris betegségek letöltések könyvet pdf ingyenes, A depresszió és a bipoláris betegségek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A depresszió és a bipoláris betegségek pdf ingyenes, A depresszió és a bipoláris betegségek letöltések könyvet epub ingyenes, A depresszió és a bipoláris betegségek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply