A drogbárók bankára letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Egy beépített ügynök elképesztő története a drogkartellek nemzetközi pénzmosó-hálózatának leleplezéséről.
Egy beépített ügynök igaz története arról, hogy miként számolta fel a gátlástalan bankárok pénzmosó-hálózatát, akik bonyolult, nemzetközi pénzügyi rendszerek manipulációjával szolgálták ki drogbárók (Pablo Escobar), korrupt politikusok (Manuel Noriega), terroristák (Oszama bin Laden) és adócsalók igényeit. ROBERT MAZUR éveket töltött azzal, hogy beépüljön a medellíni kartell bűnözőinek hierarchiájába. A korrupt bankárok és üzletemberek, akikkel összebarátkozott – sokan közülük továbbra is befolyással bírnak a világ sorsára – Bob Musella néven ismerték: úgy tudták róla, hogy gazdag, nagystílű, jó alvilági kapcsolatai vannak, és szeret jól élni. Méregdrága lakosztályokban buliztak, palackszám itták a világ legfinomabb pezsgőit, Rolls-Royce kabrión jártak, és magángépeken repkedtek. De Mazur Armani öltönye alatt és Renwick aktatáskájában csöndben forgott a felvevőkészülék, és gyűjtötte a terhelő bizonyítékot a bűnözők ellen. Azután egy színlelt esküvő alkalmával ő vezette a razziát, amely megrázta az egész alvilágot. A művelet végén világszerte több mint nyolcvan férfi és nő ellen emeltek vádat. Az C-Chase művelet minden idők egyik legsikeresebb fedett műveleteként került be az USA bűnüldözésének történetébe, és az akció során begyűjtött bizonyítékok döntő szerepet játszottak a Manuel Noriega tábornokra kimondott ítéletben. A drogbárók bankára annak történetét meséli el, hogyan járult hozzá Mazur gátlástalan bankárok lebuktatásához, akik bonyolult, nemzetközi pénzügyi rendszerek manipulációjával szolgálták ki drogbárók – köztük Pablo Escobar -, korrupt politikusok, adócsalók és terroristák igényeit. Szélesebb értelemben megrázó krónika ez talán minden idők legnagyobb és legkifinomultabb pénzmosó vállalkozásának emelkedéséről és bukásáról – egy olyan vállalatról, ami évi több száz millió dollárt forgalmazott és mosott tisztára. Valójában azonban megdöbbentő és eleven portré egy beépített ügynök életéről – és az áldozatokról, amelyeket ez a munka megkövetelt. Veszélyes hazugságok, hajszál híján megúszott lebukások és zaklatott menekülések: A drogbárók bankára éppoly lebilincselő és fordulatos, mint a legizgalmasabb thriller – épp csak minden szava igaz.A Könyv Magyarul!


Letöltések A drogbárók bankára ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A drogbárók bankára ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  494
  Borító:
  FÜLES, KARTONÁLT
  Súly:
  464 gr
  ISBN:
  9786155631368
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2697231 / 1164682
  Fordító:


  TAGS:
  Online A drogbárók bankára ebook, könyvet A drogbárók bankára FB2, Download A drogbárók bankára PDF , Download A drogbárók bankára MOBI, Online A drogbárók bankára könyvet, ingyenes letöltések A drogbárók bankára IPhone, Online könyvet A drogbárók bankára PDF, ingyenes A drogbárók bankára DJVU, ingyenes letöltések A drogbárók bankára TXT, letöltések A drogbárók bankára RTF, Online A drogbárók bankára FB2 , e-könyvet A drogbárók bankára letöltések TXT, ingyenes A drogbárók bankára letöltések könyvet, e-könyvet A drogbárók bankára download MOBI, letöltések A drogbárók bankára IPad, olvas A drogbárók bankára MOBI, olvas A drogbárók bankára DOC, ingyenes A drogbárók bankára AWZ, Download e-könyvet A drogbárók bankára iPad , ingyenes A drogbárók bankára DJVU, Download A drogbárók bankára e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A drogbárók bankára DVD, olvas A drogbárók bankára TXT, Book A drogbárók bankára letöltések DJVU, A drogbárók bankára letöltések könyvet ingyenes, A drogbárók bankára letöltések könyvet pdf ingyenes, A drogbárók bankára pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A drogbárók bankára pdf ingyenes, A drogbárók bankára letöltések könyvet epub ingyenes, A drogbárók bankára ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply