A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mindannyian őrzünk szüleinktől, nagyszüleinktől olyan használati és dísztárgyakat, amelyek a népi kerámiaművészet alkotásai. E tárgyak eredete elmosódott, ismeretlen, mégis számunkra fontos emlékek, kötődést jelentenek a családi múltunkhoz. Elődeink tárgyi kultúrájának, és ezen keresztül életmódjának megismerése gazdagítja polgári létünket is.
E kötet célja áttekintést adni mindazoknak, akik már ismerik és rajongói a népi kerámiának, valamint azoknak, akik számára még kevésbé ismert ez a kiemelkedően gazdag tárgyi kultúra.
A Kárpát-medence kerámiaművészete könyvsorozat immár ötödik kötetét tartja kezében az olvasó.
"A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete című jelen kötet ezen vidékek gazdag kerámiakultúráját mutatja be. Megközelítően 2500 tárgyról készítettem felvételt a kötethez. Csupor Istvánnal igyekeztünk a lehető legmélyebben meríteni e gazdag anyagból. Kínálja tárgyainak fotóit 21 magyar, 3 szlovák, 1 cseh múzeum, valamint 34 magángyűjtő. Felsorakoztatjuk 31 település fazekasainak munkáit, köztük a Balaton-felvidék kiemelkedően rangos céhkorsóit.
E kerámiatárgyak legjavát mutatjuk be Önnek és szeretteinek, hogy büszkék lehessenek a Kárpát-medencénk népeinek gazdag örökségére." (Vörösváry Ferenc, a sorozat ötletadója, a kutatás vezetője, a kötetek képanyagának elkészítője, illetve összegyűjtője, sorozatszerkesztő)A Könyv Magyarul!


Letöltések A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  304
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  1526 gr
  ISBN:
  9789639886261
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2466797 / 1095925
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete ebook, könyvet A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete FB2, Download A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete PDF , Download A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete MOBI, Online A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete könyvet, ingyenes letöltések A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete IPhone, Online könyvet A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete PDF, ingyenes A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete DJVU, ingyenes letöltések A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete TXT, letöltések A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete RTF, Online A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete FB2 , e-könyvet A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete letöltések TXT, ingyenes A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete letöltések könyvet, e-könyvet A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete download MOBI, letöltések A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete IPad, olvas A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete MOBI, olvas A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete DOC, ingyenes A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete AWZ, Download e-könyvet A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete iPad , ingyenes A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete DJVU, Download A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete DVD, olvas A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete TXT, Book A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete letöltések DJVU, A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete letöltések könyvet ingyenes, A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete letöltések könyvet pdf ingyenes, A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete pdf ingyenes, A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete letöltések könyvet epub ingyenes, A Dunántúl, a Felföld és a Felső-Tisza-vidék népi kerámiaművészete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply