A dzsungel könyve letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A dzsungel könyve új fordítása több szempontból is izgalmas vállalkozás. Egyrészt az első megjelenés óta eltelt több mint száz esztendő Kipling-kutatásait figyelembe véve sorakoznak benne a jól ismert novellák, másrészt szakértőnk segítségével igyekeztünk az eredeti kiejtést legjobban megközelítő változatban megadni a szereplők nevét. A korábban előforduló félreértéseket is javítottuk köszönhetően az azóta felgyűlt jegyzetanyagnak.
Reméljük, hogy munkánk új és lelkes olvasókat szerez e megunhatatlan remekműnek, s Mauglinak és társainak kalandjai továbbra is feledhetetlen élményeket kínálnak kicsinek és nagynak egyaránt.
GRESKOVITS ENDRE több Kipling-novelláskötet fordításában is részt vett (Indiai történetek, A Száz Bánat Kapuja, Aki király akart lenni, A gondolkodó bika, Hogyvolt-mesék), és annak a Salman Rushdie-nak a fordítója, aki legnagyobb mesterei közt tartja számon Rudyard Kiplinget.
HORVÁTH VIKTOR regényíró és műfordító. Kötetei: Át (2004), Török tükör (2009), A diótörő (2011), A kis reccs (2012), Möbion (2015). Versfordításai a trubadúrköltészetet bemutató antológiákban és regényekben szerepelnek; versírást és -fordítást tanító módszertani könyve A vers ellenforradalma (2014).
SZABÓ LEVENTE mintegy tíz éve szabadúszó grafikusként, illusztrátorként dolgozik hazai és külföldi megbízóknak.
Figyelj ide, legdrágább kincsem mondta Bhálú. Téged se szó, se akarat nem tud visszatartani. Nézz fel! Ki vonhatja kérdőre a dzsungel urát? Láttam, amikor kisbéka korodban amott játszadoztál a fehér kavicsokkal; látott Baghírá is, aki egy frissen elejtett fiatal bikával megváltott. Arról a szemléről már csak mi ketten maradtunk; mert Ráksá, a nevelőanyád meghalt a nevelőapáddal együtt; a régi farkasfalka is rég meghalt; tudod, hová lett Sér Khán, Akélá pedig a dhólok közt halt meg, ahol a te bölcsességed és erőd nélkül meghalt volna a második szioníi falka is. Itt nincs már más, csak vén csontok. Már nem az emberkölyök kéri, hogy elhagyhassa a falkát, hanem a dzsungel ura választ új utat magának. Ki vonja kérdőre az embert?A Könyv Magyarul!


Letöltések A dzsungel könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A dzsungel könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  445
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  518 gr
  ISBN:
  9789632277295
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681642 / 1157079
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A dzsungel könyve ebook, könyvet A dzsungel könyve FB2, Download A dzsungel könyve PDF , Download A dzsungel könyve MOBI, Online A dzsungel könyve könyvet, ingyenes letöltések A dzsungel könyve IPhone, Online könyvet A dzsungel könyve PDF, ingyenes A dzsungel könyve DJVU, ingyenes letöltések A dzsungel könyve TXT, letöltések A dzsungel könyve RTF, Online A dzsungel könyve FB2 , e-könyvet A dzsungel könyve letöltések TXT, ingyenes A dzsungel könyve letöltések könyvet, e-könyvet A dzsungel könyve download MOBI, letöltések A dzsungel könyve IPad, olvas A dzsungel könyve MOBI, olvas A dzsungel könyve DOC, ingyenes A dzsungel könyve AWZ, Download e-könyvet A dzsungel könyve iPad , ingyenes A dzsungel könyve DJVU, Download A dzsungel könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A dzsungel könyve DVD, olvas A dzsungel könyve TXT, Book A dzsungel könyve letöltések DJVU, A dzsungel könyve letöltések könyvet ingyenes, A dzsungel könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A dzsungel könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A dzsungel könyve pdf ingyenes, A dzsungel könyve letöltések könyvet epub ingyenes, A dzsungel könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply