A Facebook kora letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Függetlenül attól, hogy üzleti vállalkozásunk vagy szervezetünk milyen célokat tűzött ki maga elé, ez a könyv segít, hogy a közösségi hálózatok kiaknázásával elérjük őket. A közösségi hálózatok elismert szakértője, Clara Shih, hatékony új ötleteket, bevált módszereket és könnyen hasznosítható teendőlistákat gyűjtött össze, telis-tele a való életben már bizonyított megoldásokkal. Shih könyvét vállalkozók, marketingesek, illetve értékesítési, ügyfélszolgálati, termékfejlesztési vagy munkaerő-felvételi területen dolgozó szakemberek egyaránt haszonnal forgathatják: a szerző bemutatja, hogyan mozdulhatunk el a közösségi hálózatok taktikai, követő használata felől a stratégiai, irányító megközelítés felé, és hogyan mérhetjük pontosan a sikert. A magyar változat a könyv jelentősen bővített második angol nyelvű kiadása nyomán készült, amely gyakorlati módszereket mutat be a hipercélzott hirdetésekre, a reménybeli vásárlók figyelmének felkeltésére a Twitter és a LinkedIn segítségével, a változó közösségi szabályok követésére, és így tovább. A kötetben ezen felül több mint három tucat világhírű szakértő működött közre vendégszerzőként; többek között Don Tapscott író, és a Harvard Business School professzora, Mikolaj Piskorski. Ebben a kiadásban vadonatúj fejezetek szólnak az ügyfélszolgálatról és az ügyféltámogatásról, amelyek ma a közösségi hálózatokra épülő üzlet leggyorsabban növekvő területei. Shih emellett külön tanácsokat ad a kisvállalkozásoknak, az egészségügyi és oktatási intézményeknek, a közhasznú szervezeteknek és a politikai kampánystáboknak is így lesz ez a könyv az első számú, nélkülözhetetlen útmutató a közösségi hálózatok használatához minden szervezet számára.
Öt új fejezet: tervezés/mutatók, ügyfélszolgálat és még sok minden más;
Új, átdolgozott esettanulmányok;
Új tanácsok olyan világhírű vendégszakértőktől, mint például Charlene Li;
Új, azonnal hasznosítható tennivalólisták minden fejezet végén;
Új Facebook-vitaszálak és még sok minden más.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Facebook kora ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Facebook kora ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  494
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  654 gr
  ISBN:
  9789639637801
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:
  2218294 / 1074347
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A Facebook kora ebook, könyvet A Facebook kora FB2, Download A Facebook kora PDF , Download A Facebook kora MOBI, Online A Facebook kora könyvet, ingyenes letöltések A Facebook kora IPhone, Online könyvet A Facebook kora PDF, ingyenes A Facebook kora DJVU, ingyenes letöltések A Facebook kora TXT, letöltések A Facebook kora RTF, Online A Facebook kora FB2 , e-könyvet A Facebook kora letöltések TXT, ingyenes A Facebook kora letöltések könyvet, e-könyvet A Facebook kora download MOBI, letöltések A Facebook kora IPad, olvas A Facebook kora MOBI, olvas A Facebook kora DOC, ingyenes A Facebook kora AWZ, Download e-könyvet A Facebook kora iPad , ingyenes A Facebook kora DJVU, Download A Facebook kora e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Facebook kora DVD, olvas A Facebook kora TXT, Book A Facebook kora letöltések DJVU, A Facebook kora letöltések könyvet ingyenes, A Facebook kora letöltések könyvet pdf ingyenes, A Facebook kora pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Facebook kora pdf ingyenes, A Facebook kora letöltések könyvet epub ingyenes, A Facebook kora ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply