A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Volt egyszer egy szürke ruhás, nagyon szakállas hindu fakír, Hathadrab Béhrez Nehmár (ejtsd: hat-darabért-ez-nem-ár). Csalásból éldegélt, cukorszögeket és ál-pengéket nyelt reggeltől estig. Egy napon ez a fakír megérkezik Párizsba, hogy felkeresse az elemes bútorok Mekkáját, a szerelési útmutatók Lourdes-ját: az IKEA áruházat. Vásárolni szeretne magának egy – a kényelmét és a kenyérkeresetét egyszerre biztosító – szöges ágyat. Mivel szállodára nincsen pénze, elhatározza, hogy az éjszakát az áruházban tölti. Ám a szekrényt, ahol elbújik, egyszer csak felteszik egy Angliába induló kamionra, melynek rakterében néhány szudáni férfi lapul. Angliában letartóztatják, és a bevándorlókkal együtt kitoloncolják Spanyolországba. Innen egy utazóládában menekülve Rómában találja magát ahol nekilát megírni első regényét…

A fakír szemfényesztően mulatságos és szép szerelmi történetből megismerhetjük az illegális bevándorlók különös utazását Európába, az ígéret földjére.

Romain Puértolas 1975-ben született Montpellier-ben. Volt lemezlovas, énekes dalszerző, nyelvtanár, tolmács-fordító, steward, bűvész, és végül egy osztrák cirkuszban kötött ki, ahol nőket vágott darabokra, ám innen is kidobták, mert túlságosan remegett a keze. Ezután csapott fel írónak, és azóta kényszeresen ír. Mivel egy év alatt sikerült megírnia 450 regényt (ez napi 1,2328767123 regényt jelent), most végre a saját könyveivel töltheti meg IKEA könyvespolcát, hogy eltakarja velük a polc rémes (műanyag) rögzítőelemeit.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  272
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  494 gr
  ISBN:
  9789633103708
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2014
  Árukód:
  2564653 / 1125165
  Fordító:


  TAGS:
  Online A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt ebook, könyvet A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt FB2, Download A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt PDF , Download A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt MOBI, Online A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt könyvet, ingyenes letöltések A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt IPhone, Online könyvet A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt PDF, ingyenes A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt DJVU, ingyenes letöltések A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt TXT, letöltések A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt RTF, Online A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt FB2 , e-könyvet A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt letöltések TXT, ingyenes A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt letöltések könyvet, e-könyvet A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt download MOBI, letöltések A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt IPad, olvas A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt MOBI, olvas A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt DOC, ingyenes A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt AWZ, Download e-könyvet A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt iPad , ingyenes A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt DJVU, Download A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt DVD, olvas A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt TXT, Book A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt letöltések DJVU, A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt letöltések könyvet ingyenes, A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt letöltések könyvet pdf ingyenes, A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt pdf ingyenes, A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt letöltések könyvet epub ingyenes, A fakír, aki egy IKEA szekrényben ragadt ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply