A fátylam kicsit oldalra billent letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ozsgyáni Mihály A fátylam kicsit oldalra billent című könyvének fülszövege:
,,Családom férfitagjai kivétel nélkül az erőszakban és a testi fenyítésben hittek. Akkor is, ha feleségükkel akarták pontosan tisztázni, hogy hol a helyük a családi hierarchiában, akkor is, ha éppen gyereknevelésről volt szó.
Rájöttem, hogy az átélt borzalmakat csakis egy módon tudom túlélni, ha úgy teszek, mintha nem velem történne. Persze ez iszonyatosan nehéz játék. De gyorsan megtanultam, hogy ettől a játéktól függ az életem."

Pogány Judit – színművész:
,,Egy lendülettel, gyorsan olvastam el a könyvet. Sietnem kellett, mert minden pillanatban azt éreztem, ha nem tudom meg azonnal, mi történik a következő oldalon, megfulladok!
Ozsgyáni Mihály írásában dübörög a közlési szándék, s ez engem is hajszolt, hogy tovább, tovább! Hogy honnan gyűlik össze egy minden külső és belső jó tulajdonsággal megáldott fiatalemberben ennyi keserű életismeret, groteszk humor és bölcsesség… bár csodálkozom, de a regény végére ezt is megtudom!
Szeretem az írót és a könyvét is! Hajrá Misi!!!"

Györgyi Anna – színművész:
,,Misi bizarr humorú családregényét olvasva úgy éreztem magam, mint egy teafilter, amit forró vízbe mártogatnak. Nevetés közben megríkatott, majd a torkomra forrasztotta a szót. Felkavaró, csodálatos írás!"

Koltai Lajos – operatőr:
,,Aki zsigerből ír, rendkívül mélyre jut, s aki a mélybe tartó úton minden mondatát ösztönös tisztán látásból fogalmazza – áldott őszinteséggel ajándékoz meg… sodró erejű, alig elemezhető, inkább átélhető írás… a végén egy küzdelmes csatából érkezünk csapzottan – örökké velünk maradó átélhető sorsok birtokában… és megtapasztaljuk a szikrázó gyűlöletből táplálkozó szeretet lehetséges jelenlétét is… mondhatnánk, hogy ilyen nincs is – de van… nagyon is van, csak más a minősége és… gyönyörű… azt kérem, merüljenek mélyre a mondatok közé, e csodálatosan fogalmazott vallomásba -… megéri…. hála annak, aki felfedezte… hála annak, aki közreadja…"

Szarka János – rendező:
,,Olvassák ezt a könyvet! Merjenek benézni az ablakon, a fellebbenő függöny mellett, a Puskaporos utca százhetvennégybe. A pokol tornácára. Az életünkre."

Őze Áron – színművész:
,,Pókháló finomságú, és mégis szélsőséges érzelmeket kiváltó, zavarba ejtően kegyetlen, őszinte írás. Sors-vízválasztó, írónak, olvasónak egyaránt."
A Könyv Magyarul!


Letöltések A fátylam kicsit oldalra billent ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fátylam kicsit oldalra billent ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  266
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9786150011271
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713558 / 1173821  TAGS:
  Online A fátylam kicsit oldalra billent ebook, könyvet A fátylam kicsit oldalra billent FB2, Download A fátylam kicsit oldalra billent PDF , Download A fátylam kicsit oldalra billent MOBI, Online A fátylam kicsit oldalra billent könyvet, ingyenes letöltések A fátylam kicsit oldalra billent IPhone, Online könyvet A fátylam kicsit oldalra billent PDF, ingyenes A fátylam kicsit oldalra billent DJVU, ingyenes letöltések A fátylam kicsit oldalra billent TXT, letöltések A fátylam kicsit oldalra billent RTF, Online A fátylam kicsit oldalra billent FB2 , e-könyvet A fátylam kicsit oldalra billent letöltések TXT, ingyenes A fátylam kicsit oldalra billent letöltések könyvet, e-könyvet A fátylam kicsit oldalra billent download MOBI, letöltések A fátylam kicsit oldalra billent IPad, olvas A fátylam kicsit oldalra billent MOBI, olvas A fátylam kicsit oldalra billent DOC, ingyenes A fátylam kicsit oldalra billent AWZ, Download e-könyvet A fátylam kicsit oldalra billent iPad , ingyenes A fátylam kicsit oldalra billent DJVU, Download A fátylam kicsit oldalra billent e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fátylam kicsit oldalra billent DVD, olvas A fátylam kicsit oldalra billent TXT, Book A fátylam kicsit oldalra billent letöltések DJVU, A fátylam kicsit oldalra billent letöltések könyvet ingyenes, A fátylam kicsit oldalra billent letöltések könyvet pdf ingyenes, A fátylam kicsit oldalra billent pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fátylam kicsit oldalra billent pdf ingyenes, A fátylam kicsit oldalra billent letöltések könyvet epub ingyenes, A fátylam kicsit oldalra billent ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply