A fátyol fogságában letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nem könnyű a zsarnokságról és a kínzásról beszélni. Törékeny és sebezhető testekre sújt le, egy ötéves kislányra, egy tüntetőre, akinek katonák tapossák szét a meztelen mellkasát. Nem könnyű, mert rákényszerít, hogy vizsgáljuk felül a tudatlanságunkat, a cinkosságunkat és a hallgatásunkat, amikor a vallás, a kultúra és a hagyomány nevében, nemi alapon elkövetett erőszakos esetekkel szembesülünk.
Nem könnyű róla beszélni, de szükséges, mert nem hagyhatjuk, hogy a bántalmazók eltapossák, vagy fátylaik mögé rejtsék a nőket. Adjuk vissza a nők emberi jogait, tudását, hangját, emberségét.
Mona Eltahawy díjnyertes egyiptomi-amerikai feminista író és publicista. Egyiptomról, az iszlám világról és a nők jogairól szóló írásai különféle neves kiadványokban jelennek meg. Bejárta a Közel-Keletet és Észak-Afrikát, ahol rengeteg nő történetét végighallgatta. A reményből és haragból született első könyve tanulságos és lázító kiáltvány egyszerre.A Könyv Magyarul!


Letöltések A fátyol fogságában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fátyol fogságában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  230
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  254 gr
  ISBN:
  9789633106723
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2641582 / 1150444
  Fordító:


  TAGS:
  Online A fátyol fogságában ebook, könyvet A fátyol fogságában FB2, Download A fátyol fogságában PDF , Download A fátyol fogságában MOBI, Online A fátyol fogságában könyvet, ingyenes letöltések A fátyol fogságában IPhone, Online könyvet A fátyol fogságában PDF, ingyenes A fátyol fogságában DJVU, ingyenes letöltések A fátyol fogságában TXT, letöltések A fátyol fogságában RTF, Online A fátyol fogságában FB2 , e-könyvet A fátyol fogságában letöltések TXT, ingyenes A fátyol fogságában letöltések könyvet, e-könyvet A fátyol fogságában download MOBI, letöltések A fátyol fogságában IPad, olvas A fátyol fogságában MOBI, olvas A fátyol fogságában DOC, ingyenes A fátyol fogságában AWZ, Download e-könyvet A fátyol fogságában iPad , ingyenes A fátyol fogságában DJVU, Download A fátyol fogságában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fátyol fogságában DVD, olvas A fátyol fogságában TXT, Book A fátyol fogságában letöltések DJVU, A fátyol fogságában letöltések könyvet ingyenes, A fátyol fogságában letöltések könyvet pdf ingyenes, A fátyol fogságában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fátyol fogságában pdf ingyenes, A fátyol fogságában letöltések könyvet epub ingyenes, A fátyol fogságában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply