A fegyvertelen katona letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az eredeti könyv, amely alapján Mel Gibson 2017-ben két Oscar díjat elnyert, Fegyvertelen katona című filmje készült.

Egy valódi háborús hős megrendítő, lebilincselően izgalmas, igaz története, amely hitre, elköteleződésre, bátorságra és önfeláldozásra indít.
A 77. Gyalogoshadosztály katonáinak nem fért a fejébe, hogy Desmond T. Doss közlegény hogyan vállalkozhatott önként a II. Világháború borzalmaira egy szál fegyver nélkül, amivel védhette volna magát.
"Egyszerűen gyáva alak vagy!" – mondták neki. De a halk szavú szanitéc kitartott amellett, hogy az ő küldetése nem a gyilkolás, hanem a gyógyítás.
Amikor Desmond az ágya mellé térdelt, hogy imádkozzon, társai bakancsokkal dobálták és sértegették. Még a parancsnoka is ki akarta dobni a seregből. De amikor az egysége a csatamezőre került, az elszánt szanitéc bebizonyította páratlan bátorságát és hősiességét.
A háború egy borzalmas napján az Okinaváért vívott csatában Desmond korábbi kínzóinak tucatjai feküdtek a csatatéren, sebesülten és véresen. Ahogy záporoztak a japán lövedékek, a vég elkerülhetetlennek tűnt.
Képes lehetett egyetlen, fegyvertelen ember arra, hogy megmentse az életüket?
Ez a lenyűgöző könyv feltárja, hogyan lett Desmond Doss az első, a szolgálatot lelkiismereti okból a megtagadó katona, aki megkapta a létező legmagasabb katonai kitüntetést, a Kongresszusi Becsületérmet. Desmond legendává vált hősiessége a becsületesség, megváltás és feddhetetlenség drámai, igaz története, ami arra inspirálja az Olvasót, hogy minden körülmények között bátran álljon ki a meggyőződése mellett.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A fegyvertelen katona ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fegyvertelen katona ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  258
  Borító:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9786158043472
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2698191 / 1165118
  Fordító:


  TAGS:
  Online A fegyvertelen katona ebook, könyvet A fegyvertelen katona FB2, Download A fegyvertelen katona PDF , Download A fegyvertelen katona MOBI, Online A fegyvertelen katona könyvet, ingyenes letöltések A fegyvertelen katona IPhone, Online könyvet A fegyvertelen katona PDF, ingyenes A fegyvertelen katona DJVU, ingyenes letöltések A fegyvertelen katona TXT, letöltések A fegyvertelen katona RTF, Online A fegyvertelen katona FB2 , e-könyvet A fegyvertelen katona letöltések TXT, ingyenes A fegyvertelen katona letöltések könyvet, e-könyvet A fegyvertelen katona download MOBI, letöltések A fegyvertelen katona IPad, olvas A fegyvertelen katona MOBI, olvas A fegyvertelen katona DOC, ingyenes A fegyvertelen katona AWZ, Download e-könyvet A fegyvertelen katona iPad , ingyenes A fegyvertelen katona DJVU, Download A fegyvertelen katona e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fegyvertelen katona DVD, olvas A fegyvertelen katona TXT, Book A fegyvertelen katona letöltések DJVU, A fegyvertelen katona letöltések könyvet ingyenes, A fegyvertelen katona letöltések könyvet pdf ingyenes, A fegyvertelen katona pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fegyvertelen katona pdf ingyenes, A fegyvertelen katona letöltések könyvet epub ingyenes, A fegyvertelen katona ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply