A fellebezés letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mississippi állam körzeti bíróságán több millió dolláros kártérítésre ítélnek egy vegyszergyártó céget, amely rákkeltő anyagokkal szennyezi egy kisváros ivóvízrendszerét. A cég fellebbezést nyújt be az állam legfelsőbb bíróságára, ahol majd tizenkettőből kilenc esküdtön múlik, hogy az ítéletet megerősítik vagy semmisnek nyilvánítják. Ki lesz az a kilenc ember? Hogy fog szavazni? Mielőtt minden eldől, be lehet-e ültetni közéjük valakit, aki a cég érdekeit képviselhetné? Carl Trudeau, a Krane Chemical tulajdonosa, a Wall Street egyik legnagyobb cápája, nem bízik sem a véletlenben, sem az esküdtszék jóindulatában. Kapóra jönnek a közeledő bíróválasztások, s elhatározza, hogy megér néhány milliót, ha saját embert juttat a bírói testületbe. Kapcsolatai és politikai befolyása révén egy fiatal, minden gyanún felül álló ügyvéd személyében meg is találja a megfelelő jelöltet, aki bekerül a testületbe anélkül, hogy sejtené, miféle játék eszközévé válik. így lesz belőle a multimilliomos saját, „pártatlan" bírája.
A fellebbezés, Grisham hosszabb szünet után írt legújabb regénye nem csak az írótól megszokott izgalmas jogi krimi, hanem lebilincselő és elgondolkodtató történet a pénz, a politika és az igazságszolgáltatás félelmetes összefonódásáról.
Leghíresebb művei:
A cég, A Pelikán ügyirat, A halott üzlettárs, Az utolsó esküdt, Csodatévő, a Keserű pirula, Az ítélet eladó, A manipulátor, Az ártatlan ember, Az ügyfél.A Könyv Magyarul!


Letöltések A fellebezés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fellebezés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  460
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  510 gr
  ISBN:
  9789639765429
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2203238 / 1058356
  Fordító:


  TAGS:
  Online A fellebezés ebook, könyvet A fellebezés FB2, Download A fellebezés PDF , Download A fellebezés MOBI, Online A fellebezés könyvet, ingyenes letöltések A fellebezés IPhone, Online könyvet A fellebezés PDF, ingyenes A fellebezés DJVU, ingyenes letöltések A fellebezés TXT, letöltések A fellebezés RTF, Online A fellebezés FB2 , e-könyvet A fellebezés letöltések TXT, ingyenes A fellebezés letöltések könyvet, e-könyvet A fellebezés download MOBI, letöltések A fellebezés IPad, olvas A fellebezés MOBI, olvas A fellebezés DOC, ingyenes A fellebezés AWZ, Download e-könyvet A fellebezés iPad , ingyenes A fellebezés DJVU, Download A fellebezés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fellebezés DVD, olvas A fellebezés TXT, Book A fellebezés letöltések DJVU, A fellebezés letöltések könyvet ingyenes, A fellebezés letöltések könyvet pdf ingyenes, A fellebezés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fellebezés pdf ingyenes, A fellebezés letöltések könyvet epub ingyenes, A fellebezés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply