A fényességes tudat felébresztése letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Amikor problémákkal, fájdalommal küszködve vigasztalást vagy segítséget keresünk, legtöbbször kifelé tekintünk. Elutasítjuk saját tapasztalatainkat, mert nem tudjuk, mit is kezdjünk velük. Elborítanak önmagunkkal szembeni kétségeink és előítéleteink. A segítség azonban sohasem kívülről jön. Menedékre, támogatásra csak önmagunkban lelünk, abban, amik valójában vagyunk. A belső menedék igazi természetünk felismerése, amely az ősi tibeti tanítások szerint nem más, mint a létezés nyitott és tiszta tere. Ez a szüntelen mozgásban lévő, a problémák megoldására irányuló tudatunk számára azonban nem elérhető, kizárólag csak a teljes tudatosság képes a megtapasztalására. A nyitott, éber tudatosság az alapja minden gyógyításnak, ez a forrása a kreativitásnak, az örömnek, a szeretetnek, az együttérzésnek és az összes pozitív minőségnek. A könyvben és a meditációs CD-n bemutatott gyakorlatokat, alapelveket és útmutatásokat követve kapcsolódunk a teljes jelenlét nyitottságához, s felfedezhetjük a bennünk rejlő bölcsességet, éber tudatunk fényességét. Mindennapi életünkben pozitív változások következnek be, a kreativitás és az intelligencia természetesen, spontán módon kel életre bennünk. Megtapasztaljuk, hogy a természetünk kezdetektől fogva tökéletesen tiszta és teljes. "A meditáció módszerként szolgál, amellyel felismerjük és tudatosítjuk minden egyes pillanat belső tökéletességét. Nem azt jelenti, hogy kifejlesztünk vagy megtalálunk valamit, ami eddig hiányzott belőlünk, hanem tudatára ébredünk valaminek, ami mindig is megvolt bennünk."A Könyv Magyarul!


Letöltések A fényességes tudat felébresztése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fényességes tudat felébresztése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  152
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  180 gr
  ISBN:
  9789632911694
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2233529 / 1088154
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A fényességes tudat felébresztése ebook, könyvet A fényességes tudat felébresztése FB2, Download A fényességes tudat felébresztése PDF , Download A fényességes tudat felébresztése MOBI, Online A fényességes tudat felébresztése könyvet, ingyenes letöltések A fényességes tudat felébresztése IPhone, Online könyvet A fényességes tudat felébresztése PDF, ingyenes A fényességes tudat felébresztése DJVU, ingyenes letöltések A fényességes tudat felébresztése TXT, letöltések A fényességes tudat felébresztése RTF, Online A fényességes tudat felébresztése FB2 , e-könyvet A fényességes tudat felébresztése letöltések TXT, ingyenes A fényességes tudat felébresztése letöltések könyvet, e-könyvet A fényességes tudat felébresztése download MOBI, letöltések A fényességes tudat felébresztése IPad, olvas A fényességes tudat felébresztése MOBI, olvas A fényességes tudat felébresztése DOC, ingyenes A fényességes tudat felébresztése AWZ, Download e-könyvet A fényességes tudat felébresztése iPad , ingyenes A fényességes tudat felébresztése DJVU, Download A fényességes tudat felébresztése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fényességes tudat felébresztése DVD, olvas A fényességes tudat felébresztése TXT, Book A fényességes tudat felébresztése letöltések DJVU, A fényességes tudat felébresztése letöltések könyvet ingyenes, A fényességes tudat felébresztése letöltések könyvet pdf ingyenes, A fényességes tudat felébresztése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fényességes tudat felébresztése pdf ingyenes, A fényességes tudat felébresztése letöltések könyvet epub ingyenes, A fényességes tudat felébresztése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply