A férfi hanyatlása és bukása letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kicsoda a férfi? Bátor harcos, aki minden veszélytől megóvja családját? Csábító macsó, a női szívek elrablója? Példás és odaadó apa, aki munka után a gyerekeinek él? Nagy formátumú gondolkodó és zseniális tudós? Vagy épp az ellenkezője: erőszakos, bárdolatlan, züllött, önző és hatalmaskodó? Esetleg, ami még rosszabb: egyszerűen csak papucs?
A férfi a teremtés koronája és bukott angyal: amit felépít az egyik kezével, azt romba dönti a másikkal. Szájkosarat viselő fenevad, aki jól-rosszul igyekszik alakítani a kultúrlény szerepét. Öntörvényű lázadó, aki fejjel rohan a falnak, miközben többet kell pátyolgatni, mint egy óvodást. Igazi vezéregyéniség, de még a koszos alsónadrágjait sem képes önállóan kimosni.
SZENDI GÁBOR a tőle megszokott szellemes stílusban, kíméletlen alapossággal mutatja be az erősebbiknek vélt nemet – melyet mostantól célszerűbb volna a gyengébbiknek neveznünk. A férfi maga a rendszerhiba, az evolúció átgondolatlan, sebtiben összetákolt találmánya. Gyártási folyamatának kulisszái mögé pillantva láthatjuk, hányféle buktatón át vezet az út, mire egyáltalán megszületik – az igazi bonyodalmak pedig csak ezután következnek. A férfit fenyegető legnagyobb veszély ugyanis éppen saját maga.
A férfi hanyatlása és bukása súlyos állításokat fogalmaz meg, és nem ígér kész recepteket, ugyanakkor együtt gondolkodásra hív. Meglepő összefüggéseivel, meghökkentő eredményeivel és vadonatúj nézőpontjaival A nő felemelkedése és tündöklése méltó párja.

SZENDI GÁBOR író és pszichológus, a paleolit táplálkozás magyarországi meghonosítója és elterjesztője, mindenekelőtt azonban szabadgondolkodó. Azt vallja, hogy modern világunk fényévekre távolodott attól a létformától, amihez évmilliók során alkalmazkodtunk. Bár nagyvárosokban élünk, és szuperintelligens kütyükkel vesszük körül magunkat, az agyunk még mindig egy vadászó-gyűjtögető törzs tagjáé. Ha teljesebb és boldogabb életre vágyunk, először meg kell értenünk, mire is lettünk kitalálva.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A férfi hanyatlása és bukása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A férfi hanyatlása és bukása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  376
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  338 gr
  ISBN:
  9786155609176
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2679254 / 1155706
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A férfi hanyatlása és bukása ebook, könyvet A férfi hanyatlása és bukása FB2, Download A férfi hanyatlása és bukása PDF , Download A férfi hanyatlása és bukása MOBI, Online A férfi hanyatlása és bukása könyvet, ingyenes letöltések A férfi hanyatlása és bukása IPhone, Online könyvet A férfi hanyatlása és bukása PDF, ingyenes A férfi hanyatlása és bukása DJVU, ingyenes letöltések A férfi hanyatlása és bukása TXT, letöltések A férfi hanyatlása és bukása RTF, Online A férfi hanyatlása és bukása FB2 , e-könyvet A férfi hanyatlása és bukása letöltések TXT, ingyenes A férfi hanyatlása és bukása letöltések könyvet, e-könyvet A férfi hanyatlása és bukása download MOBI, letöltések A férfi hanyatlása és bukása IPad, olvas A férfi hanyatlása és bukása MOBI, olvas A férfi hanyatlása és bukása DOC, ingyenes A férfi hanyatlása és bukása AWZ, Download e-könyvet A férfi hanyatlása és bukása iPad , ingyenes A férfi hanyatlása és bukása DJVU, Download A férfi hanyatlása és bukása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A férfi hanyatlása és bukása DVD, olvas A férfi hanyatlása és bukása TXT, Book A férfi hanyatlása és bukása letöltések DJVU, A férfi hanyatlása és bukása letöltések könyvet ingyenes, A férfi hanyatlása és bukása letöltések könyvet pdf ingyenes, A férfi hanyatlása és bukása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A férfi hanyatlása és bukása pdf ingyenes, A férfi hanyatlása és bukása letöltések könyvet epub ingyenes, A férfi hanyatlása és bukása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply