A férfi – Srácoknak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Milyen az igazi férfi? Milyen az igazi, hiteles férfi? És hogyan válhat valaki olyanná? Előbb-utóbb minden kamaszfiú szembetalálja magát ezzel a kérdéssel, majd azzal a problémával, hogy eléggé magára hagyatottan bolyong a felnőtté válás útján. Hiányoznak a hiteles apai minták, miközben körbeveszi őt a reklámok, a férfimagazinok, a tévéműsorok, a pornófilmek fogyasztásra ösztökélő világa.
A FÉRFI című 2009-ben megjelent könyvében dr. Csernus Imre a felnőtt olvasókat próbálta meg ráébreszteni arra, hogyan változtathatnak az életükön, ha maguk is érzik, hogy nem jó irányba haladnak. A kötet ifjúsági kiadása a 14-20 év közötti korosztálynak szolgálhat útmutatóul. A szerző végigveszi mindazokat a problémákat, amelyekkel manapság egy fiatal fiúnak meg kell küzdenie, legyen szó bár a szüleihez fűződő kapcsolatáról, a lányokról, a szexről, a drogokról, a barátairól, a tanulásról, az autókról, a pénzről, az okostelefonokról, a média által sugallt példaképekről vagy a Facebookról. A neves pszichiáter ahhoz ad nekik ajánlásokat, hogyan tanulhatnak meg hallgatni az érzéseikre, felelősséget vállalni a sorsukért, és hogyan tehetnek szert arra a bátorságra, amelyre alapozva hiteles és boldog életet élhetnek.
Minél erősebben hajszolsz valamit, az annál gyorsabban folyik ki a kezedből, teljesen mindegy, hogy presztízsről, boldogságról vagy hatalomról van-e szó. A férfi akkor szerezheti meg a boldogságot, ha a személyisége kiegyensúlyozott, vagyis ha belső nyugalom és béke uralkodik benne, az arcán pedig ott a spontán mosoly.A Könyv Magyarul!


Letöltések A férfi – Srácoknak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A férfi – Srácoknak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  272
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9786155609275
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2681584 / 1157030  TAGS:
  Online A férfi – Srácoknak ebook, könyvet A férfi – Srácoknak FB2, Download A férfi – Srácoknak PDF , Download A férfi – Srácoknak MOBI, Online A férfi – Srácoknak könyvet, ingyenes letöltések A férfi – Srácoknak IPhone, Online könyvet A férfi – Srácoknak PDF, ingyenes A férfi – Srácoknak DJVU, ingyenes letöltések A férfi – Srácoknak TXT, letöltések A férfi – Srácoknak RTF, Online A férfi – Srácoknak FB2 , e-könyvet A férfi – Srácoknak letöltések TXT, ingyenes A férfi – Srácoknak letöltések könyvet, e-könyvet A férfi – Srácoknak download MOBI, letöltések A férfi – Srácoknak IPad, olvas A férfi – Srácoknak MOBI, olvas A férfi – Srácoknak DOC, ingyenes A férfi – Srácoknak AWZ, Download e-könyvet A férfi – Srácoknak iPad , ingyenes A férfi – Srácoknak DJVU, Download A férfi – Srácoknak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A férfi – Srácoknak DVD, olvas A férfi – Srácoknak TXT, Book A férfi – Srácoknak letöltések DJVU, A férfi – Srácoknak letöltések könyvet ingyenes, A férfi – Srácoknak letöltések könyvet pdf ingyenes, A férfi – Srácoknak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A férfi – Srácoknak pdf ingyenes, A férfi – Srácoknak letöltések könyvet epub ingyenes, A férfi – Srácoknak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply