A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Mars-lakók az erőt, a szakértelmet, a teljesítményt értékelik. Erőfeszítéseiket erre, valamint erejük és képességük kiteljesítésére összpontosítják. Jelszavuk: siker, győzelem, önmegvalósítás.

A Vénusz-lakó nőknek más az értékrendjük. Számukra a szerelem, folyamatos kommunikáció és a mély kapcsolat kiépítése a fontos. Zászlójukon: Szeress, hogy szerethesselek, gondoskodhassak rólad! Önbecsülésük kapcsolataik minősége határozza meg.

A Mars- és Vénusz-lakók szerelme varázslatosan indul. Idővel azonban az érzések megkopnak, az eddig természetesnek vett különbözőségek már nem varázslatnak hatnak, hanem mérgezik a kapcsolatot.
A könyv ezt a kibékíthetetlennek tűnő ellentétet oldja fel tanácsaival:
– segít, hogyan szeressük egymást anélkül, hogy megfojtanánk a másikat,
– miként bocsássunk meg egymásnak úgy, hogy ne csorbuljon önbecsülésünk, hiszen valamikor úgy imádtuk egymást.

A Mars és Vénusz sorozat köteteit a világ több mint 40 országában, 30 millió példányban adták el!
A Mars és Vénusz sorozat eddig megjelent kötetei: A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek * A gyermekek az égből jönnek * Jéghideg Mars és tűzforró Vénusz * Mars akarja, Vénusz szeretné * Mars és Vénusz a hálószobában * Mars és Vénusz diétán * Mars és Vénusz mindennapi harcai * Mars és Vénusz mindörökké együtt * Mars és Vénusz párkeresőben * Mars és Vénusz stresszben * Mars és Vénusz szerelmes * Mars és Vénusz újrakezdi
A Könyv Magyarul!


Letöltések A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  280
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  284 gr
  ISBN:
  9786155334320
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2239333 / 1093858
  Series:


  TAGS:
  Online A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek ebook, könyvet A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek FB2, Download A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek PDF , Download A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek MOBI, Online A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek könyvet, ingyenes letöltések A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek IPhone, Online könyvet A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek PDF, ingyenes A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek DJVU, ingyenes letöltések A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek TXT, letöltések A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek RTF, Online A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek FB2 , e-könyvet A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek letöltések TXT, ingyenes A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek letöltések könyvet, e-könyvet A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek download MOBI, letöltések A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek IPad, olvas A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek MOBI, olvas A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek DOC, ingyenes A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek AWZ, Download e-könyvet A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek iPad , ingyenes A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek DJVU, Download A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek DVD, olvas A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek TXT, Book A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek letöltések DJVU, A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek letöltések könyvet ingyenes, A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek letöltések könyvet pdf ingyenes, A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek pdf ingyenes, A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek letöltések könyvet epub ingyenes, A férfiak a Marsról, a nők a Vénuszról jöttek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply