A Feszty-körkép letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Körképünk története 1891-ben kezdődik. Feszty Árpád egy párizsi útja során megnézte a Detaille és Neuville által festett, napóleoni csatát ábrázoló körképet. Akkora hatással volt rá az élmény, hogy elhatározta, ő is alkot idehaza egy hasonlót. hazatérve lelkesen ecsetelte elképzelését családja tagjainak: vászonra viszi a bibliai özönvíz legendáját, körös-körül vadul hullámzó, tajtékzó tengerrel, viharos felhőkkel, hánykódó hajókkal, sziklákhoz csapódó roncsokkal. Felesége megrettent az ötlettől, hiszen mint festő tudta, mekkora monumentális, külön épületet igénylő kép létrehozása, nem beszélve a szükséges technikai berendezésekkel járó bonyodalmakról. Apósa azonban Jókai Mór a közéletben jártas író és az eseményeket figyelemmel kísérő országgyűlési képviselő szemével nézte a dolgokat. Gazdag írói-festői fantáziáját jól bánt az ecsettel is nemcsak megmozgatta a nagyszabású terv, hanem rá is beszélte vejét, hogy a vízözön helyett a magyar történelem egyik jelentős epizódját örökítse meg. Az ország akkortájt már a honfoglalás millenniumára készült, így kézenfekvő volt a javaslat: legyen a körkép témája a honfoglalás, címe pedig: A magyarok bejövetele.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Feszty-körkép ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Feszty-körkép ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  16.3 x 23.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  92
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  ISBN:
  9789632088228
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2007
  Árukód:


  TAGS:
  Online A Feszty-körkép ebook, könyvet A Feszty-körkép FB2, Download A Feszty-körkép PDF , Download A Feszty-körkép MOBI, Online A Feszty-körkép könyvet, ingyenes letöltések A Feszty-körkép IPhone, Online könyvet A Feszty-körkép PDF, ingyenes A Feszty-körkép DJVU, ingyenes letöltések A Feszty-körkép TXT, letöltések A Feszty-körkép RTF, Online A Feszty-körkép FB2 , e-könyvet A Feszty-körkép letöltések TXT, ingyenes A Feszty-körkép letöltések könyvet, e-könyvet A Feszty-körkép download MOBI, letöltések A Feszty-körkép IPad, olvas A Feszty-körkép MOBI, olvas A Feszty-körkép DOC, ingyenes A Feszty-körkép AWZ, Download e-könyvet A Feszty-körkép iPad , ingyenes A Feszty-körkép DJVU, Download A Feszty-körkép e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Feszty-körkép DVD, olvas A Feszty-körkép TXT, Book A Feszty-körkép letöltések DJVU, A Feszty-körkép letöltések könyvet ingyenes, A Feszty-körkép letöltések könyvet pdf ingyenes, A Feszty-körkép pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Feszty-körkép pdf ingyenes, A Feszty-körkép letöltések könyvet epub ingyenes, A Feszty-körkép ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply