A Feynman-előadások fizikából I. letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Richard Feynman a 60-as évek elején a Caltechen tartotta bevezető fizikakurzusát, a The Feynman Lectures on Physics című könyvsorozatának alapját. Az elmúlt évtizedek alatt a fizikai világ megértésében jelentős változások álltak be, de a Feynman-előadások nem vesztették el aktualitásukat, és még ma is olyan átütő erejűek, mint első kiadásuk idején, köszönhetően Feynman egyedi fizikai látásmódjának és pedagógiai érzékének. Kezdő és érett fizikusok egyaránt merítettek és merítenek belőle szerte a világon. Talán egyetlen fizikatankönyvnek sem volt ilyen hosszan tartó és széles körű hatása. Miközben generációk forgatták a művet, felmerült az igény, hogy a javítandók listáját is szisztematikusan vezessék, és az újabb kiadások már ezekkel a korrekciókkal jelenhessenek meg. Jelen kiadás a korábban Mai fizika címmel megjelent fordítás frissített változata.

Richard Feynman hihetetlenül egyszerű megfontolásokkal hirtelen elővarázsolja a fizika nagy jelentőségű törvényeit, miközben kicsit gúnyos hanglejtésével szinte provokál: "Ezt csináljátok utánam!"
Fogadják el a kihívást, és tanulják el Feynmantól a természettörvények feltárásának "pofonegyszerű" technikáját! A távolságskála alján és tetején még bőven rejtőzködnek törvények, amelyek feltárásában "A Feynman"-ból ellesett bűverőnek hasznát vehetik!

Patkós András
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Feynman-előadások fizikából I. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Feynman-előadások fizikából I. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  444
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  Súly:
  800 gr
  ISBN:
  9789632799797
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2713345 / 1173657
  Fordító:


  TAGS:
  Online A Feynman-előadások fizikából I. ebook, könyvet A Feynman-előadások fizikából I. FB2, Download A Feynman-előadások fizikából I. PDF , Download A Feynman-előadások fizikából I. MOBI, Online A Feynman-előadások fizikából I. könyvet, ingyenes letöltések A Feynman-előadások fizikából I. IPhone, Online könyvet A Feynman-előadások fizikából I. PDF, ingyenes A Feynman-előadások fizikából I. DJVU, ingyenes letöltések A Feynman-előadások fizikából I. TXT, letöltések A Feynman-előadások fizikából I. RTF, Online A Feynman-előadások fizikából I. FB2 , e-könyvet A Feynman-előadások fizikából I. letöltések TXT, ingyenes A Feynman-előadások fizikából I. letöltések könyvet, e-könyvet A Feynman-előadások fizikából I. download MOBI, letöltések A Feynman-előadások fizikából I. IPad, olvas A Feynman-előadások fizikából I. MOBI, olvas A Feynman-előadások fizikából I. DOC, ingyenes A Feynman-előadások fizikából I. AWZ, Download e-könyvet A Feynman-előadások fizikából I. iPad , ingyenes A Feynman-előadások fizikából I. DJVU, Download A Feynman-előadások fizikából I. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Feynman-előadások fizikából I. DVD, olvas A Feynman-előadások fizikából I. TXT, Book A Feynman-előadások fizikából I. letöltések DJVU, A Feynman-előadások fizikából I. letöltések könyvet ingyenes, A Feynman-előadások fizikából I. letöltések könyvet pdf ingyenes, A Feynman-előadások fizikából I. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Feynman-előadások fizikából I. pdf ingyenes, A Feynman-előadások fizikából I. letöltések könyvet epub ingyenes, A Feynman-előadások fizikából I. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply