A fiatal ló belovaglása letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Nicolas Blondeau több mint húsz évet szentelt a belovaglás elveinek kidolgozására. A lónak olyan szilárd és világos alapismereteket tanít meg, ami lehetőséget ad neki egy zökkenőmentes és nehézség nélküli fejlődésre, ami végigkíséri a belovaglást követően minden szakágban, beleértve a galoppot, az ügetőt és a gátversenyeket is.
Módszere minden kívánalmat tartalmaz, amit a tulajdonosok, a tenyésztők, az edzők, a lovasok, a lovas emberek keresnek: harmónia, hatékonyság, gyorsaság.
"Nicolas Blondeau módszere emlékeztet a természetgyógyászatra: eredményességét a későbbiekben megmutatkozó sikerek garantálják, ami elismertségének a fő tényezője. Munkája egyben gyakorlatias és egyedi, ő maga egy bátor és érzékeny ember." – írta róla Pierre Durand olimpikon, a Cadre Noir vezető lovagló tanára.
Az ismert galopp tréner, Jean-Paul Gallorini így értékeli munkásságát: "Vele a használhatatlannak ítélt lovak újra futnak a versenypályán. Sőt, nyernek. Ő szeretni a lovakat, figyel rájuk és megérti őket."
A könyvben Nicolas Blondeau bemutatja módszerét, elveit és gyakorlatát. Semmi kétség nem fér hozzá, hogy módszere a XXI. század lovas emberének a módszere lesz.

Nicolas Blondeau Saumurben él. 2005 óta működteti a "Blondeau Iskolát", ahol gyakornokokat és lovakat fogad, hogy tanuljanak. Franciaország-szerte utazik, hogy megismertesse az érdeklődőket a módszerével és tanítsa az "Etológiai lovaglás" című tantárgyat. 2006-ban a Mezőgazdasági Akadémia kitüntetését kapta jövőbe mutató munkássága elismeréseként.
Nicolas Blondeau könyvéből a magyar lótenyésztők, lókiképzők, lóval foglalkozók és a lószerető emberek is sokat tanulhatnak. A mű utat mutat a ló megértéséhez, leírja azokat a módszereket, tapasztalatokat, amivel elérhető, hogy a ló kedvvel és szívesen álljon gazdája rendelkezésére és tudása legjavát adja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A fiatal ló belovaglása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fiatal ló belovaglása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  117
  Borító:
  KÖTVE
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789632867236
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2701260 / 1167341
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A fiatal ló belovaglása ebook, könyvet A fiatal ló belovaglása FB2, Download A fiatal ló belovaglása PDF , Download A fiatal ló belovaglása MOBI, Online A fiatal ló belovaglása könyvet, ingyenes letöltések A fiatal ló belovaglása IPhone, Online könyvet A fiatal ló belovaglása PDF, ingyenes A fiatal ló belovaglása DJVU, ingyenes letöltések A fiatal ló belovaglása TXT, letöltések A fiatal ló belovaglása RTF, Online A fiatal ló belovaglása FB2 , e-könyvet A fiatal ló belovaglása letöltések TXT, ingyenes A fiatal ló belovaglása letöltések könyvet, e-könyvet A fiatal ló belovaglása download MOBI, letöltések A fiatal ló belovaglása IPad, olvas A fiatal ló belovaglása MOBI, olvas A fiatal ló belovaglása DOC, ingyenes A fiatal ló belovaglása AWZ, Download e-könyvet A fiatal ló belovaglása iPad , ingyenes A fiatal ló belovaglása DJVU, Download A fiatal ló belovaglása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fiatal ló belovaglása DVD, olvas A fiatal ló belovaglása TXT, Book A fiatal ló belovaglása letöltések DJVU, A fiatal ló belovaglása letöltések könyvet ingyenes, A fiatal ló belovaglása letöltések könyvet pdf ingyenes, A fiatal ló belovaglása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fiatal ló belovaglása pdf ingyenes, A fiatal ló belovaglása letöltések könyvet epub ingyenes, A fiatal ló belovaglása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply