A flamand csempék titka letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


"Szokás őt Dan Brownhoz és Arturo Pérez-Revertéhez hasonlítani. Darja Desombre stílusa ettől még egyedi. Szereti a furcsa karaktereket (a maguk furfangjával és rigolyáival) és a körmönfont cselekményt, amelynek mindig köze van a művészetekhez." – Bukvoed Magazine

Furcsa bűneset történik a Szentpétervár melletti Carszkoje Szelóban – a betörő csupán húsz darab régi flamand kandallócsempét lop el, melyek játszó gyermekeket ábrázolnak. A ház tulajdonosa, egy tehetős üzletember Marija Karavajt bízza meg azzal, hogy magánnyomozóként eredjen a nyomába a tolvajnak. A lány nem gondolkodik sokat: mivel a történelemmel és művészettörténettel kapcsolatos ügyek mindig felkeltik az érdeklődését, Európába utazik.
A betöréssel szinte egy időben Moszkvában tűz üt ki a pazar Metropol Szálló egyik szobájában, valamint egy régiségkereskedő üzletében. Az áldozatok, a holland turista és a fővárosi antikos között látszólag nincs kapcsolat. Az üggyel megbízott Andrej Jakovlev a nyomokat követve egészen egy uráli börtönig jut, miközben Marija Bruggében és Antwerpenben egy a 16. században élt, titokzatos kereskedő életét tanulmányozza.
Meg sem fordul a fejükben, hogy a négyszáz éves titok és a napjainkban történt gyilkosságok ugyanannak a láncnak a szemei…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A flamand csempék titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A flamand csempék titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  402
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  374 gr
  ISBN:
  9789636356422
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2713253 / 1173592  TAGS:
  Online A flamand csempék titka ebook, könyvet A flamand csempék titka FB2, Download A flamand csempék titka PDF , Download A flamand csempék titka MOBI, Online A flamand csempék titka könyvet, ingyenes letöltések A flamand csempék titka IPhone, Online könyvet A flamand csempék titka PDF, ingyenes A flamand csempék titka DJVU, ingyenes letöltések A flamand csempék titka TXT, letöltések A flamand csempék titka RTF, Online A flamand csempék titka FB2 , e-könyvet A flamand csempék titka letöltések TXT, ingyenes A flamand csempék titka letöltések könyvet, e-könyvet A flamand csempék titka download MOBI, letöltések A flamand csempék titka IPad, olvas A flamand csempék titka MOBI, olvas A flamand csempék titka DOC, ingyenes A flamand csempék titka AWZ, Download e-könyvet A flamand csempék titka iPad , ingyenes A flamand csempék titka DJVU, Download A flamand csempék titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A flamand csempék titka DVD, olvas A flamand csempék titka TXT, Book A flamand csempék titka letöltések DJVU, A flamand csempék titka letöltések könyvet ingyenes, A flamand csempék titka letöltések könyvet pdf ingyenes, A flamand csempék titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A flamand csempék titka pdf ingyenes, A flamand csempék titka letöltések könyvet epub ingyenes, A flamand csempék titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply