A Föld országai – A Föld felszíne letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Kiadványunk többféle értelemben is duótérkép. Két világtérképet tartalmaz, melyek Földünket kétféle tematikával ábrázolják (1 : 45 000 000 méretarányban). Dossziéban tárolt hajtogatott térképként is lehet tanulmányozni, de nagy méretének, vastag papírjának és kevés hajtásvonalának köszönhetően, tetszés szerinti oldalával, dekoratív poszterként (92×66 cm) is remekül használható – lakás, iroda vagy iskola falán egyaránt. A kétoldalas térkép egyik oldala a Föld országait, a nagyobb országok tagállamait, tartományait, autonóm területeit és külbirtokait mutatja be. Jelöli a bizonytalan, illetve vitatott államhatárokat, feltünteti a fővárosokat, a jelentősebb városokat és a lényegesebb földrajzi neveket. Melléktérképeken ábrázolja a két sarkvidéki területet. A világtérkép körüli részen bemutatja az országok zászlóit, címereit – a fontosabb, nem teljeskörűen elismert államokét is. A térkép másik oldala festői, plasztikus ábrázolással mutatja be Földünk felszínét, a szárazföld és a tengerfenék domborzatát egyaránt. Azonos ábrázolásmódú melléktérképeken lehet tanulmányozni az Északi- és a Déli-sarkvidék területét. A világtérkép alatti metszetrajz Földünk domborzati viszonyait mutatja be a Mount Everest szélességi köre mentén. Listába szedve megismerhetjük a Föld és felszíne fontosabb adatait, "rekordjait". Az egymást kiegészítő két térkép átfogó képet nyújt bolygónk domborzati és politikai viszonyairól. Hozzájárul az általános műveltség elmélyítéséhez, segíti a turisztikai úti célok kiválasztását és a tájékozódást.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Föld országai – A Föld felszíne ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Föld országai – A Föld felszíne ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  2
  Borító:
  HAJTOGATOTT TÉRKÉP
  Súly:
  140 gr
  ISBN:
  9789631364712
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2709850 / 1171260
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A Föld országai – A Föld felszíne ebook, könyvet A Föld országai – A Föld felszíne FB2, Download A Föld országai – A Föld felszíne PDF , Download A Föld országai – A Föld felszíne MOBI, Online A Föld országai – A Föld felszíne könyvet, ingyenes letöltések A Föld országai – A Föld felszíne IPhone, Online könyvet A Föld országai – A Föld felszíne PDF, ingyenes A Föld országai – A Föld felszíne DJVU, ingyenes letöltések A Föld országai – A Föld felszíne TXT, letöltések A Föld országai – A Föld felszíne RTF, Online A Föld országai – A Föld felszíne FB2 , e-könyvet A Föld országai – A Föld felszíne letöltések TXT, ingyenes A Föld országai – A Föld felszíne letöltések könyvet, e-könyvet A Föld országai – A Föld felszíne download MOBI, letöltések A Föld országai – A Föld felszíne IPad, olvas A Föld országai – A Föld felszíne MOBI, olvas A Föld országai – A Föld felszíne DOC, ingyenes A Föld országai – A Föld felszíne AWZ, Download e-könyvet A Föld országai – A Föld felszíne iPad , ingyenes A Föld országai – A Föld felszíne DJVU, Download A Föld országai – A Föld felszíne e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Föld országai – A Föld felszíne DVD, olvas A Föld országai – A Föld felszíne TXT, Book A Föld országai – A Föld felszíne letöltések DJVU, A Föld országai – A Föld felszíne letöltések könyvet ingyenes, A Föld országai – A Föld felszíne letöltések könyvet pdf ingyenes, A Föld országai – A Föld felszíne pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Föld országai – A Föld felszíne pdf ingyenes, A Föld országai – A Föld felszíne letöltések könyvet epub ingyenes, A Föld országai – A Föld felszíne ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply