A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Az ókor embere pontosan tudta, hogy az általa mindenek szülő- és tápláló anyjaként tisztelt Természet megszolgáltatja adományait. Szülötteitől elvárja a különböző munkák időben való elvégzését. Ezért is lehetett olyan sikeres és kedvelt a római agrárszakíró, Palladius, hónapokra lebontott, munkanaptár-szisztémájú írása, mind a maga korában, mind pedig később. Szerzőnk az utolsó jelentős római agrárszakíró, aki munkájában, az elődök írásait is felhasználva, összegezte a földművelésre, állatgyógyászatra, valamint az oltási módokra vonatkozó ismereteket. Sikerének titka, az említett naptárszerű beosztáson túl, egyszerű, közérthető stílusa és mértéktartó terjedelme. Célja az volt, hogy segítse kortársait, és ellássa a mezőgazdasági munkák szervezéséhez és elvégzéséhez szükséges ismeretekkel. Kötetünk elsőként adja közre magyar nyelven Palladius munkáját, amit mind a szakember, mind az érdeklődő olvasó eredménnyel forgathat.A Könyv Magyarul!


Letöltések A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  258
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  310 gr
  ISBN:
  9789638940155
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2678096 / 1155100
  Fordító:


  TAGS:
  Online A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról ebook, könyvet A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról FB2, Download A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról PDF , Download A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról MOBI, Online A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról könyvet, ingyenes letöltések A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról IPhone, Online könyvet A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról PDF, ingyenes A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról DJVU, ingyenes letöltések A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról TXT, letöltések A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról RTF, Online A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról FB2 , e-könyvet A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról letöltések TXT, ingyenes A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról letöltések könyvet, e-könyvet A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról download MOBI, letöltések A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról IPad, olvas A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról MOBI, olvas A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról DOC, ingyenes A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról AWZ, Download e-könyvet A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról iPad , ingyenes A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról DJVU, Download A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról DVD, olvas A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról TXT, Book A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról letöltések DJVU, A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról letöltések könyvet ingyenes, A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról letöltések könyvet pdf ingyenes, A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról pdf ingyenes, A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról letöltések könyvet epub ingyenes, A földművelésről – Az állatgyógyászatról – Az oltásról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply