A Forrásmező felfedezése letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a könyv nem filozófia, spekuláció vagy vágyálom – ez a Forrásmező vizsgálatainak hatalmas szintézise. Óriások vállán állok a könyv írásakor, mert az eredmények többsége híres egyetemek professzorainak nevéhez fűződik, akik kutatásaik miatt gyakran szembekerültek a kollégáikkal, a munkaadóikkal és az elterjedt nézetekkel. Számos példa is van arra, hogy egy tudós vagy kutatóintézet különleges áttörést ért el de a média nem értette, hogy az eredmények hogyan illeszkednek a sok egyéb kapcsolódó felfedezés sorába. A legtöbb kutatási eredmény nemzetbiztonsági okok miatt titkosított. 1996-ban több mint tízezer olyan dokumentumot hoztak nyilvánosságra, amelyek a Forrásmezővel foglalkoznak és ezeknek több mint a fele Oroszországból származik. Az eredmények olyan megdöbbentőek, hogy gyanítom, szóhoz sem jutsz majd, amikor megtudod, mennyit tudunk már erről a láthatatlan erőről – ami mindent befolyásol, amit látunk, hallunk, csinálni, és hiszünk. – David Wilcock

David Wilcock könyvében az alternatív tudományok segítségével vizsgálja meg azokat az ősi titkokat, melyeket a modern tudomány nem akar, vagy nem tud megérteni: a DNS kódolt titkait, a gondolat és tudat tudományos vizsgálatainak fontosságát, a féreglyukak pontos szerepét az Univerzumban, a csillagkapuk általi utazást, a szakrális geometria életre kiható általános megállapításait, a háromdimenziós idő meghatározását… és még sorolhatnánk! 2012 nem a vég volt – ahogy azt a média és a mozifilmeket gyártó cégek igyekeztek mindenkinek belesulykolni a fejébe – hanem az Aranykor kezdete. Rajtunk áll, hogy elfogadjuk a világ általunk generált pusztulását, vagy észrevesszük a változást és beállunk mi is az Aranykor megvalósítóinak egyre népesebb táborába…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Forrásmező felfedezése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Forrásmező felfedezése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  491
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  838 gr
  ISBN:
  9786155647123
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2692615 / 1162457  TAGS:
  Online A Forrásmező felfedezése ebook, könyvet A Forrásmező felfedezése FB2, Download A Forrásmező felfedezése PDF , Download A Forrásmező felfedezése MOBI, Online A Forrásmező felfedezése könyvet, ingyenes letöltések A Forrásmező felfedezése IPhone, Online könyvet A Forrásmező felfedezése PDF, ingyenes A Forrásmező felfedezése DJVU, ingyenes letöltések A Forrásmező felfedezése TXT, letöltések A Forrásmező felfedezése RTF, Online A Forrásmező felfedezése FB2 , e-könyvet A Forrásmező felfedezése letöltések TXT, ingyenes A Forrásmező felfedezése letöltések könyvet, e-könyvet A Forrásmező felfedezése download MOBI, letöltések A Forrásmező felfedezése IPad, olvas A Forrásmező felfedezése MOBI, olvas A Forrásmező felfedezése DOC, ingyenes A Forrásmező felfedezése AWZ, Download e-könyvet A Forrásmező felfedezése iPad , ingyenes A Forrásmező felfedezése DJVU, Download A Forrásmező felfedezése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Forrásmező felfedezése DVD, olvas A Forrásmező felfedezése TXT, Book A Forrásmező felfedezése letöltések DJVU, A Forrásmező felfedezése letöltések könyvet ingyenes, A Forrásmező felfedezése letöltések könyvet pdf ingyenes, A Forrásmező felfedezése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Forrásmező felfedezése pdf ingyenes, A Forrásmező felfedezése letöltések könyvet epub ingyenes, A Forrásmező felfedezése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply