A francia nők karriert csinálnak letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Értelem és érzelem az üzleti életben.

A francia nők nem híznak és a Francia nők télen-nyáron szerzőjének új könyve remek és sajátos iránytű az üzleti élet útvesztőihez. Ezt forgatva kiderül, hogyan érezzük jól magunkat nőként is, miközben legtökéletesebb formánkat hozzuk a munkahelyen és a magánéletben egyaránt.
Mikor Mireille Guiliano a jó nevű Veuve Clicquot pezsgőüzem felsővezetésébe került és a cég szóvivője lett, "a francia nők filozófiáját és stílusát" használva a francia pezsgőt vezető luxuscikké tette. Új könyvében, A francia nők karriert csinálnak címűben megosztja olvasóival azokat a képességeket és praktikákat, amelyekkel mindenki elegánsan bonthatja ki élete pezsgőspalackját, és a benne rejlő nedüt az utolsó cseppig élvezheti. Így nem meglepő, hogy a karrierépítés művészetében – a Guilianótól megszokott "franciás" módon – jól megfér egymás mellett megannyi, az élet különböző területén beváltható jótanács.

"Olyasfajta könyvet próbáltam írni, amilyet én szerettem volna kapni, mikor kikerültem a nagybetűs életbe, mintegy segítő kéz helyett. Ez nem egy szokványos üzleti útmutató arról, hogyan "váljon sikeressé" az ember, vagy hogyan "szerezze meg a legjobb irodát". Igen, szerepelnek benne szakmai előrehaladással és előléptetéssel kapcsolatos tanácsok, de ennél többről is szó esik; hogyan legyen boldog és hogyan éljen teljes életet úgy, hogy közben a lehető legtöbbet nyújtja a munkahelyén. Ezért merem szóba hozni a stílust és a ruhákat, az ételeket és a bort, meg a szórakozást, sőt magát az ÉLETET egy üzleti tanácsadó könyvben. Nem légüres térben dolgozunk. A munkánk az életünknek csak egy része" – írja Mireille Guiliano kötete bevezetőjében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A francia nők karriert csinálnak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A francia nők karriert csinálnak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  301
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  394 gr
  ISBN:
  9789632930398
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2209290 / 1065406
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A francia nők karriert csinálnak ebook, könyvet A francia nők karriert csinálnak FB2, Download A francia nők karriert csinálnak PDF , Download A francia nők karriert csinálnak MOBI, Online A francia nők karriert csinálnak könyvet, ingyenes letöltések A francia nők karriert csinálnak IPhone, Online könyvet A francia nők karriert csinálnak PDF, ingyenes A francia nők karriert csinálnak DJVU, ingyenes letöltések A francia nők karriert csinálnak TXT, letöltések A francia nők karriert csinálnak RTF, Online A francia nők karriert csinálnak FB2 , e-könyvet A francia nők karriert csinálnak letöltések TXT, ingyenes A francia nők karriert csinálnak letöltések könyvet, e-könyvet A francia nők karriert csinálnak download MOBI, letöltések A francia nők karriert csinálnak IPad, olvas A francia nők karriert csinálnak MOBI, olvas A francia nők karriert csinálnak DOC, ingyenes A francia nők karriert csinálnak AWZ, Download e-könyvet A francia nők karriert csinálnak iPad , ingyenes A francia nők karriert csinálnak DJVU, Download A francia nők karriert csinálnak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A francia nők karriert csinálnak DVD, olvas A francia nők karriert csinálnak TXT, Book A francia nők karriert csinálnak letöltések DJVU, A francia nők karriert csinálnak letöltések könyvet ingyenes, A francia nők karriert csinálnak letöltések könyvet pdf ingyenes, A francia nők karriert csinálnak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A francia nők karriert csinálnak pdf ingyenes, A francia nők karriert csinálnak letöltések könyvet epub ingyenes, A francia nők karriert csinálnak ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply