A gésák gésája letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Álarc vagy valóság?

Kik ők? Örömlányok vagy művelt, az ősi japán művészetekben jártas nők, kiknek feladata a férfiak szórakoztatása, kiszolgálása. Akik szépségükkel és egész életükkel szolgálnak, de a szerelem számukra gyakran csak illúzió.
Kik ők és miért vállalják ezt, a mi számunkra oly idegennek tűnő foglalkozást?

Nehéz megmagyaráznom, kislányként miért határoztam el, hogy gésa legyek. Miért dönt úgy egy szüleit rajongásig szerető gyermek, hogy elhagyja őket? Erre próbálok magyarázatot adni."
Mineko Iwasaki

Hosszú esztendők kellenek ahhoz, hogy elsajátítsa mindazt, amire egy gésának a háromszáz éves hagyomány szerint szüksége van. Megaláztatásokkal és büntetésekkel kell szembenéznie, de mindvégig az erő és elszántság hajtja, hogy kiváló táncos és országának leghíresebb gésája legyen.
Az álom beteljesült, Mineko több, mint egy évtizeden át Japán leghíresebb gésája volt. Szavaiból mély bölcsesség és érzékenység csendül ki. Történetét abban a reményben írta meg, hogy az majd segít fellebbenteni a fátylat Japán kulturális történelmének misztikus és félreértelmezett világáról, mely a gésákat körüllengi.

Élete ihlette meg Arthur Goldent az Egy gésa emlékiratai című könyv megírásakor.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A gésák gésája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A gésák gésája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  400
  Borító:
  CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
  Súly:
  428 gr
  ISBN:
  9786155334368
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2015
  Árukód:
  2646316 / 1151482
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A gésák gésája ebook, könyvet A gésák gésája FB2, Download A gésák gésája PDF , Download A gésák gésája MOBI, Online A gésák gésája könyvet, ingyenes letöltések A gésák gésája IPhone, Online könyvet A gésák gésája PDF, ingyenes A gésák gésája DJVU, ingyenes letöltések A gésák gésája TXT, letöltések A gésák gésája RTF, Online A gésák gésája FB2 , e-könyvet A gésák gésája letöltések TXT, ingyenes A gésák gésája letöltések könyvet, e-könyvet A gésák gésája download MOBI, letöltések A gésák gésája IPad, olvas A gésák gésája MOBI, olvas A gésák gésája DOC, ingyenes A gésák gésája AWZ, Download e-könyvet A gésák gésája iPad , ingyenes A gésák gésája DJVU, Download A gésák gésája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A gésák gésája DVD, olvas A gésák gésája TXT, Book A gésák gésája letöltések DJVU, A gésák gésája letöltések könyvet ingyenes, A gésák gésája letöltések könyvet pdf ingyenes, A gésák gésája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A gésák gésája pdf ingyenes, A gésák gésája letöltések könyvet epub ingyenes, A gésák gésája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply