A gondolat hatalma letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Omraam Mikhaël Avanhov (1900-1986) bolgár származású francia filozófus és pedagógus 1937-ben kezdett el Franciaországban tevékenykedni. Annak ellenére, hogy életművében a Beavatási Tudomány számos eleme helyet kap, ő maga felhívja figyelmünket arra, hogy a saját fejlődése érdekében mindenkinek magának kell dolgoznia azzal a feltétellel, hogy nem kizárólag saját magáért, hanem az egész közösség javára teszi azt. Egy közösség ez által fog átalakulni testvériséggé. A testvériség tehát egy olyan közösség, amelynek összetartó ereje abban rejlik, hogy minden egyes tagja azáltal, hogy a saját maga javára cselekszik egyszersmind tudatosan szolgálja a többiek javát is.

A legcsodálatosabb hatalmat, amit Isten adni képes, a szellem kapta adományként. S mivel minden egyes gondolat át van itatva a szellem erejével, amely létrehozta őt, nyilvánvalóan hatni képes. Ennek tudatában mindegyikük az emberiség jótevőjévé válhat: a téren át a legtávolabbi régiókig elküldhetik gondolataikat, akár a hírvivőket, az isteni fénylényeket, akiket azzal bíznak meg, hogy segítsék, vigasztalják, gyógyítsák az embereket, és világítsák meg a tudatukat. Aki tudatosan végzi ezt a munkát, lassanként behatol az isteni teremtés nagy arkánumaiba.
Omraam Mikhaël Avanhov
A Könyv Magyarul!


Letöltések A gondolat hatalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A gondolat hatalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  208
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  230 gr
  ISBN:
  9789632277639
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2667417 / 1154233
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A gondolat hatalma ebook, könyvet A gondolat hatalma FB2, Download A gondolat hatalma PDF , Download A gondolat hatalma MOBI, Online A gondolat hatalma könyvet, ingyenes letöltések A gondolat hatalma IPhone, Online könyvet A gondolat hatalma PDF, ingyenes A gondolat hatalma DJVU, ingyenes letöltések A gondolat hatalma TXT, letöltések A gondolat hatalma RTF, Online A gondolat hatalma FB2 , e-könyvet A gondolat hatalma letöltések TXT, ingyenes A gondolat hatalma letöltések könyvet, e-könyvet A gondolat hatalma download MOBI, letöltések A gondolat hatalma IPad, olvas A gondolat hatalma MOBI, olvas A gondolat hatalma DOC, ingyenes A gondolat hatalma AWZ, Download e-könyvet A gondolat hatalma iPad , ingyenes A gondolat hatalma DJVU, Download A gondolat hatalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A gondolat hatalma DVD, olvas A gondolat hatalma TXT, Book A gondolat hatalma letöltések DJVU, A gondolat hatalma letöltések könyvet ingyenes, A gondolat hatalma letöltések könyvet pdf ingyenes, A gondolat hatalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A gondolat hatalma pdf ingyenes, A gondolat hatalma letöltések könyvet epub ingyenes, A gondolat hatalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply