A görögök és Magna Graecia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Ez a könyv a régészet csodáiról szól, távoli korokkal és népekkel teremt élő kapcsolatot, miközben lenyűgözően szép helyeken barangolhatunk, izgalmas témakörök szerint váltogatva útirányainkat a múlt nagy civilizációinak színhelyén.
Ebben a kötetben először a görög szárazföld és az égei-tengeri szigetvilág ókori civilizációinak ránk maradt emlékeit ismerhetjük meg. Feltárulnak előttünk többek között a krétai minószi kultúra remekei, a knósszoszi palota romjai, a phaisztoszi korong máig megfejtetlen írásjegyei, Théra és Mükéné sírboltjai. Olümpiában végigjárjuk az első olimpiai játékok helyszíneit, majd megcsodáljuk az epidauroszi színházat, a görög világ egyik legnagyobb templomát, a korinthoszi Apollón-templomot és a lélegzetmegállító természeti környezetben fekvő delphoi jósdát. Körbejárjuk az athéni Akropolisz nevezetességeit, az agórát, a Szelek tornyát és a romjaiban is nagyszerű színházat, az Ódeiont. Délosz, Ciprus és Kósz szigetének látnivalói után a rhodoszi Kolosszus alakjának felelevenítésével zárjuk az égei világban tett utazásunkat.
A kötet második felében Kis-Ázsia történelmi emlékei között barangolunk. Trója legendájának és Pergamon múltról tanúskodó maradványainak megismerése után János apostol működésének helyszínére, Epheszoszba vezet utunk, majd a göröhök egyik első kis-ázsiai gyarmatát, Milétoszt tekinthetjük meg. Végül eljutunk Halikarnasszoszba, Mauszólosz síremlékéhez.
A harmadik rész Magna Graecia régészeti emlékeit idézi meg, Poszeidón paestumi templomától a virágzó görög gyarmatokon, a riacei bronzszobrokon és a porticellói hajóroncs kincsein át a szürakuszai Ortügia szigetének romjaiig.
A kötetet kivételes illusztrációs anyag teszi gazdagabbá, csodálatos színes fényképeken kívül szemléletes ábrák, remek térképek és alaprajzok, a legfontosabb lelőhelyek reprodukciói és rekonstrukciói vannak segítségünkre abban, hogy a tárgyalt korszakokat minél alaposabban megismerhessük, s útra kelhessünk a képzelet szárnyán.A Könyv Magyarul!


Letöltések A görögök és Magna Graecia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A görögök és Magna Graecia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Újszerű
  Méret:
  22.5 x 29.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  202
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9635473141
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2001
  Árukód:


  TAGS:
  Online A görögök és Magna Graecia ebook, könyvet A görögök és Magna Graecia FB2, Download A görögök és Magna Graecia PDF , Download A görögök és Magna Graecia MOBI, Online A görögök és Magna Graecia könyvet, ingyenes letöltések A görögök és Magna Graecia IPhone, Online könyvet A görögök és Magna Graecia PDF, ingyenes A görögök és Magna Graecia DJVU, ingyenes letöltések A görögök és Magna Graecia TXT, letöltések A görögök és Magna Graecia RTF, Online A görögök és Magna Graecia FB2 , e-könyvet A görögök és Magna Graecia letöltések TXT, ingyenes A görögök és Magna Graecia letöltések könyvet, e-könyvet A görögök és Magna Graecia download MOBI, letöltések A görögök és Magna Graecia IPad, olvas A görögök és Magna Graecia MOBI, olvas A görögök és Magna Graecia DOC, ingyenes A görögök és Magna Graecia AWZ, Download e-könyvet A görögök és Magna Graecia iPad , ingyenes A görögök és Magna Graecia DJVU, Download A görögök és Magna Graecia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A görögök és Magna Graecia DVD, olvas A görögök és Magna Graecia TXT, Book A görögök és Magna Graecia letöltések DJVU, A görögök és Magna Graecia letöltések könyvet ingyenes, A görögök és Magna Graecia letöltések könyvet pdf ingyenes, A görögök és Magna Graecia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A görögök és Magna Graecia pdf ingyenes, A görögök és Magna Graecia letöltések könyvet epub ingyenes, A görögök és Magna Graecia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply