A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Michl Gábor 1980-ban végzett a szegedi József Attila Tudományegyetem biológus szakán, majd a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerzett orvosi diplomát. PhD tudományos minősítését a madárökológia területén végzett kutatásaiért kapta. Tudományos közleményei többek között olyan elismert nemzetközi folyóiratokban jelentek meg, mint az USA Nemzeti Tudományos Akadémiájának vagy a brit Királyi Társaságnak a hivatalos lapja.
A H5N1 madárinfluenza-vírus eddig kétszázmillió háziszárnyast pusztított el, közel 200 embert betegített meg, akik közül csaknem kilencven meghalt. Amíg a vírus evolúciós központjában, Délkelet-Ázsiában pusztított, Európa aggódott, de nem félt, mert a járvány túl távolinak tűnt.
2005 tavaszán azonban olyan dolgok történtek egy belső-ázsiai tavon, amelyek új irányt adtak az eseményeknek.
Az ottani nagy mértékű vadlúd- és sirálypusztulást a H5N1 vírus okozta, ami azt bizonyította, hogy a vadmadarak képesek a kórt egymásnak átadni és távoli tájakra behurcolni. A szerző részletesen bemutatja a fő madárvonulási útvonalakat, és azt, miként juthatott a vírus Európába, Afrikába, Észak-Amerikába és Indiába.
A könyv második része a H5N1 vírus és az ember kapcsolatával foglalkozik. Megtudhatjuk, hogy a H5N1 vírus örökítő anyaga szakadatlanul változik Dél-Kína kacsaúsztatóiban, és a kísérletek azt mutatják, hogy egyes emlősökre nézve egyre nagyobb mortalitású.
Új tulajdonsága, hogy már sertések, valamint tigrisek között is képes terjedni. Megismerhetjük azt is, hogy a vírus miként terjedhet át emberre, és milyen feltételei vannak egy emberről emberre terjedő altípus kialakulásának, amely esetleg világméretű járvány kitöréséhez vezethet.
A szerző legújabb kutatási eredményeket felhasználva közérthető stílusban írja meg a történéseket, amelyek olvasása közben leggyakrabban felmerülő kérdéseinkre is választ kaphatunk.A Könyv Magyarul!


Letöltések A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  179
  Borító:
  FŰZVE
  Súly:
  320 gr
  ISBN:
  9632260406
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2090007 / 1010831  TAGS:
  Online A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett ebook, könyvet A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett FB2, Download A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett PDF , Download A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett MOBI, Online A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett könyvet, ingyenes letöltések A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett IPhone, Online könyvet A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett PDF, ingyenes A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett DJVU, ingyenes letöltések A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett TXT, letöltések A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett RTF, Online A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett FB2 , e-könyvet A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett letöltések TXT, ingyenes A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett letöltések könyvet, e-könyvet A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett download MOBI, letöltések A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett IPad, olvas A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett MOBI, olvas A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett DOC, ingyenes A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett AWZ, Download e-könyvet A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett iPad , ingyenes A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett DJVU, Download A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett DVD, olvas A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett TXT, Book A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett letöltések DJVU, A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett letöltések könyvet ingyenes, A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett letöltések könyvet pdf ingyenes, A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett pdf ingyenes, A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett letöltések könyvet epub ingyenes, A gyilkos kór madárszárnyakon érkezett ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply