A győztes stratégia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


1968 és 1976 között Bill Gates, Steve Jobs és Andy Grove részt vett három vállalat elindításában, melyek meghatározták a technológia világát, együtt elérték a másfél trillió dollár értéket, és megváltoztatták az életünket.

Ez volt a Microsoft az Apple és az Intel.

A győztes stratégia együtt elemzi a három zsenit, az első pillanattól kezdve, sikereiket és bukásaikat, hasonlóságaikat és különbözőségüket, felfedve az üzleti stratégia legfontosabb szabályait, melyekkel cégeiket építették.

A Harvard és az MIT ismert professzorai, David Yoffie és Michael Cusumano évtizedeken át követték és tanították a módszereiket, és ebben a nagyszerű kötetben megmutatják, hogyan változtatta meg Jobs, Grove és Gates a stratégiai gondolkodást és általában a stratégia szabályait.

"Mindhárman eléggé hajthatatlanok, könyörtelenek és fáradhatatlanok voltak ahhoz, hogy a maguk idejében, uralják a maguk világát." – The Economist

"Vajon más üzletágakban dolgozó vezetők is tanulhatnak Jobsék szokatlan és látványosan hatásos módszereiből? Hát persze." – Financial Times
A Könyv Magyarul!


Letöltések A győztes stratégia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A győztes stratégia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  318
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
  Súly:
  520 gr
  ISBN:
  9786155638541
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2699952 / 1166299
  Fordító:


  TAGS:
  Online A győztes stratégia ebook, könyvet A győztes stratégia FB2, Download A győztes stratégia PDF , Download A győztes stratégia MOBI, Online A győztes stratégia könyvet, ingyenes letöltések A győztes stratégia IPhone, Online könyvet A győztes stratégia PDF, ingyenes A győztes stratégia DJVU, ingyenes letöltések A győztes stratégia TXT, letöltések A győztes stratégia RTF, Online A győztes stratégia FB2 , e-könyvet A győztes stratégia letöltések TXT, ingyenes A győztes stratégia letöltések könyvet, e-könyvet A győztes stratégia download MOBI, letöltések A győztes stratégia IPad, olvas A győztes stratégia MOBI, olvas A győztes stratégia DOC, ingyenes A győztes stratégia AWZ, Download e-könyvet A győztes stratégia iPad , ingyenes A győztes stratégia DJVU, Download A győztes stratégia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A győztes stratégia DVD, olvas A győztes stratégia TXT, Book A győztes stratégia letöltések DJVU, A győztes stratégia letöltések könyvet ingyenes, A győztes stratégia letöltések könyvet pdf ingyenes, A győztes stratégia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A győztes stratégia pdf ingyenes, A győztes stratégia letöltések könyvet epub ingyenes, A győztes stratégia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply