A háború művészete letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A kínai történelem egyik legizgalmasabb és legmozgalmasabb időszakába kalauzol a jelen kötetben olvasható három ókori kínai hadtudományi klasszikus. A politikaelméleti, filozófiai vagy akár pszichológiai műveknek is tekinthető alkotásokból nemcsak háborúról és békéről, jó és rossz kormányzásról, erényről és gonoszságról tanítanak, hanem a konfliktuskezelés és érdekérvényesítés útvesztőiben is eligazítanak.
A háború művészete az elmúlt kétezer év legnagyobb hatású hadtudományi műve Kínában és egész Kelet-Ázsiában. Szerzője, a Kr. e. 6-5. században élt hadvezér, Szun-ce a hagyományos értelemben vett hadi ügyek mellett a versenyhelyzetekben alkalmazandó taktikával és stratégiával is foglalkozik, tanításait pedig a mai napig az élet legkülönbözőbb területein alkalmazzák. A Vu Csinek tulajdonított A hadviselés szabályai a katonai irányítás és a civil kormányzás kérdéseit járja körül, míg a kötet harmadik szövege, A tábornagy metódusa a csatatéri taktika helyett a szervezésre, az igazgatásra és a fegyelemre helyezi a hangsúlyt.
Szun-ce és társai felfedik Kína felemelkedésének titkát, amely a világ megértéséhez is közelebb viszi a mai kor emberét.
A HELIKON ZSEBKÖNYVEK az egyetemes művelődéstörténet legfontosabb és legnépszerűbb műveit teszi elérhetővé kedvező áron. A szépirodalmi címek mellett olyan könyvek jelennek meg a sorozatban, amelyek a történelem, a filozófia, a bölcselet, a pszichológia klasszikusainak számítanak.A Könyv Magyarul!


Letöltések A háború művészete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A háború művészete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  158
  Borító:
  KARTONÁLT
  Súly:
  94 gr
  ISBN:
  9789632273907
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2018
  Árukód:
  2602986 / 1145149
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A háború művészete ebook, könyvet A háború művészete FB2, Download A háború művészete PDF , Download A háború művészete MOBI, Online A háború művészete könyvet, ingyenes letöltések A háború művészete IPhone, Online könyvet A háború művészete PDF, ingyenes A háború művészete DJVU, ingyenes letöltések A háború művészete TXT, letöltések A háború művészete RTF, Online A háború művészete FB2 , e-könyvet A háború művészete letöltések TXT, ingyenes A háború művészete letöltések könyvet, e-könyvet A háború művészete download MOBI, letöltések A háború művészete IPad, olvas A háború művészete MOBI, olvas A háború művészete DOC, ingyenes A háború művészete AWZ, Download e-könyvet A háború művészete iPad , ingyenes A háború művészete DJVU, Download A háború művészete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A háború művészete DVD, olvas A háború művészete TXT, Book A háború művészete letöltések DJVU, A háború művészete letöltések könyvet ingyenes, A háború művészete letöltések könyvet pdf ingyenes, A háború művészete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A háború művészete pdf ingyenes, A háború művészete letöltések könyvet epub ingyenes, A háború művészete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply