A hagymakupolák árnyékában letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A könyv szerzőjének oroszországi kiküldetése (1993. július 25. – 1998. augusztus 2.) emblematikus módon két válsághelyzet – a parlament ostroma és a pénzügyi-banki szféra 1998-as összeomlása – közötti időszakot öleli fel, a jelcini Oroszország átmenetét a totalitárius államból a demokráciába, annak minden ellentmondásával, konfliktusaival. A visszaemlékezés sajátos, katonai szempontból, tudományos igényességgel készült korrajz a ’90-es évek Oroszországáról, az orosz bel- és külpolitikáról, mindenekelőtt pedig a biztonság- és védelempolitikáról, Magyarország és Oroszország kétoldalú katonai kapcsolatairól, a NATO keleti bővítésének oroszországi fogadtatásáról. Mindezek mellett színes és érdekes leírás Moszkváról, és a meglátogatott volt szovjet tagköztársaságokról.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hagymakupolák árnyékában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hagymakupolák árnyékában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  392
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  878 gr
  ISBN:
  9789633277287
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711521 / 1172455
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A hagymakupolák árnyékában ebook, könyvet A hagymakupolák árnyékában FB2, Download A hagymakupolák árnyékában PDF , Download A hagymakupolák árnyékában MOBI, Online A hagymakupolák árnyékában könyvet, ingyenes letöltések A hagymakupolák árnyékában IPhone, Online könyvet A hagymakupolák árnyékában PDF, ingyenes A hagymakupolák árnyékában DJVU, ingyenes letöltések A hagymakupolák árnyékában TXT, letöltések A hagymakupolák árnyékában RTF, Online A hagymakupolák árnyékában FB2 , e-könyvet A hagymakupolák árnyékában letöltések TXT, ingyenes A hagymakupolák árnyékában letöltések könyvet, e-könyvet A hagymakupolák árnyékában download MOBI, letöltések A hagymakupolák árnyékában IPad, olvas A hagymakupolák árnyékában MOBI, olvas A hagymakupolák árnyékában DOC, ingyenes A hagymakupolák árnyékában AWZ, Download e-könyvet A hagymakupolák árnyékában iPad , ingyenes A hagymakupolák árnyékában DJVU, Download A hagymakupolák árnyékában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hagymakupolák árnyékában DVD, olvas A hagymakupolák árnyékában TXT, Book A hagymakupolák árnyékában letöltések DJVU, A hagymakupolák árnyékában letöltések könyvet ingyenes, A hagymakupolák árnyékában letöltések könyvet pdf ingyenes, A hagymakupolák árnyékában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hagymakupolák árnyékában pdf ingyenes, A hagymakupolák árnyékában letöltések könyvet epub ingyenes, A hagymakupolák árnyékában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply